Bursaspor'da hedef UEFA Kupası

Turkcell Super Lig'in 31. haftasında UEFA Kupası'na gitmeyi hedefleyen Bursaspor sahasında Konyaspor'u konuk ediyor. Karşılaşmanın başlama saati 19.00 , maçın hakemi Cüneyt Çakır.

Yayınlanma: 09.05.2009 - 09:41
Abone Ol google-news

Sahasında Konyaspor'u ağırlayacak Bursaspor UEFA Kupası'na katılma hedefi doğrultusunda çaba harcadığı bu sezon sahasında kolay maç kaybetmiyor. Yeşil-beyazlı takım, 30. hafta geride kalırken kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı 15 karşılaşmanın 8'inden 3 puanla ayrılmayı bildi. Sadece 2 maçta rakiplerine boyun eğen Bursaspor, 5 maçtan da 1 puanla ayrıldı.

Turkcell Super Lig'de Fenerbahçe ile aynı puanda 6. sırada bulunan Bursaspor'un Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam 'Kritik dönemde oynayacağımız Konyaspor maçını, çok eksiğe ve sıkıntıya rağmen, kayıpsız geçeceğimize inanıyorum' dedi.

Ertuğrul Sağlam sözlerine şöyle devam etti: 'Konyaspor karşısında yenilmezlik serimizi sürdürmek istiyoruz. Kritik dönemde oynayacağımız Konyaspor maçını, çok eksiğe ve sıkıntıya rağmen, kayıpsız geçeceğimize inanıyorum. Bundan sonraki puan kayıplarının telafisi yok. Ciddiyeti bozmadan oynamalıyız.'

Tüm planlarını galibiyet üzerine yapan Bursaspor’da sarı kart cezalısı Dimitar İvankov’un yanı sıra sakatlıkları süren Volkan Şen, Ömer Erdoğan, İbrahim Öztürk, Mustafa Sarp ve Jose Tadeu karşılaşmada forma giyemeyecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler