Bank Asya 1. Lig'de son hafta

Bank Asya 1. Lig'de son hafta karşılaşmaları 10 Mayıs Pazar günü oynanacak. Oynanacak son hafta karşışalmalarının ardından lige veda edenler, Turkcell Super Lig'e yükselecek son takım ve playoff eşleşmeleri de belirlenecek.

Yayınlanma: 09.05.2009 - 11:32
Abone Ol google-news

Bank Asya 1. Lig'de yarın oynanacak 7 karşılaşma ile ligden düşecek takımların yanı sıra Turkcell Süper Lig'e yükselecek son takımın belli olacağı play-off eşleşmeleri de belirlenecek.

Ligde 34. haftada yarın 7 karşılaşma da saat 15.30'da başlayacak. Manisaspor ve Diyarbakırspor'un Turkcell Süper Lig'e doğrudan yükselmeyi garantilediği ligde, play-off'ta yer almaya hak kazanan 4 takım olan Kasımpaşa, Altay, Boluspor ve Karşıyaka'nın ligdeki sıralamalarına göre play-off ilk maçlarındaki rakipleri belli olacak.

Ligi 3. bitiren ekibin 6'ncı, 4. sıradaki takımın da 5. ile karşılaşmalar yapacağı play-off ilk tur maçları sonunda galip gelen takımlar, Turkcell Süper Lig'e yükselecek son ekibi belirlemek için Ankara'da karşılaşacak.

Bank Asya 1. Lig'den düşmesi kesinleşen Malatyaspor'un ardından lige veda edecek 2 takım da yarınki müsabakaların sonunda belli olacak.

Gelecek sezon TFF 2. Lig'de mücadele edecek diğer 2 takım için 5 aday bulunuyor.
13. sıradaki 38 puanlı Kayseri Erciyesspor'u, sırasıyla Samsunspor, Giresunspor, Sakaryaspor ve Güngören Belediyespor'un izlediği ligde, play-off müsabakaları öncesinde son karşılaşma pazartesi akşamı Diyarbakırspor ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile oynanacak.


Yarın saat 15.30'da başlayacak müsabakaların programı şöyle:


Kardemir Karabükspor - Kartalspor
Kasımpaşa - Sakaryaspor
Boluspor - Güngören Belediyespor
Çaykur Rizespor - Karşıyaka
Malatyaspor - Giresunspor
Altay - Kayseri Erciyesspor
Samsunspor - Adanaspor


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler