Kartal'da kültür ve sanat şöleni

Kartal Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği "Kültür ve Sanat Şöleni"nde dün Cumhuriyet gazetesi köşe yazarı Hikmet Çetinkaya ve gazetenin Haber Merkezi editörlerinden Aykut Küçükkaya okurlarıyla buluştu.

Yayınlanma: 18.05.2009 - 09:06
Abone Ol google-news

Kartal Belediyesi'nin düzenlediği Kültür Sanat Şöleni kapsamında Hikmet Çetinkaya ve Aykut Küçükkaya, Kartal Meydanı’ndaki Cumhuriyet Kitap Standı’nda kitaplarını imzaladı. Kartal Belediye Başkanı Dr. Altınok Öz’ün de katıldığı etkinlikte Altınok Öz’ün eşi Feray Öz de sıraya girerek Çetinkaya’ya kitap imzalattı. Etkinlikler kapsamında önceki gün de gazetemiz yazarlarından Mehmet Faraç, kitaplarını imzaladı, okurlarıyla söyleşti.

Cumhuriyet gazetesi yazarlarından Alev Coşkun bugün Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde 14.00’te “Samsun’dan Önce 6 Ay” konulu konuşma yapacak. Meydanda ise Coşkun, Mehmet Başaran ve Öner Yağcı kitaplarını imzalayacak. CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu da 19.00’da “Siyaset ve Gençlik” konulu bir konuşma yapacak.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler