Sıcak hava sahilleri canlandırdı

Hava sıcaklığının 30 derecenin üzerine çıkması, Bodrum, Marmaris ve Fethiye sahillerindeki turistleri sevindirdi. Tatil bölgelerinde sıcak havanın tadını çıkarmak isteyen yurttaşlar ise park ve bahçeleri doldurdu.

Yayınlanma: 18.05.2009 - 13:29
Abone Ol google-news

Hava sıcaklığının 32, deniz suyu sıcaklığının 26 derece ölçüldüğü Bodrum'da turistler, güzel havayı plajlara giderek değerlendirdi.


Yerli ve yabancı turistler, Turgutreis, Kumbahçe, Bitez, Gümbet, Türkbükü plajlarında denize girerek serinledi.Hava sıcaklığının 33 derece ölçüldüğü Marmaris'te ise sıcak havanın tadını çıkarmak isteyen yurttaşlar, sahildeki yeşil alanlar ile park ve bahçeleri doldurdu.


Yurttaşlardan bazıları piknik yapıp eğlenirken, bazıları da güneş altında uzanıp dinlenmeyi tercih etti. İlçede tatil yapan turistler ise denize girerek serinlemeye çalıştı.

Milas ve Fethiye

Sıcaklığın 30 derece ölçüldüğü Fethiye'nin Ölüdeniz beldesinde de turistler, Belceğiz, Kumburnu plajları ile otellerin havuzlarına gitti. İlçeye gelen turistlerin bir kısmı, Babadağ'dan yamaç paraşütüyle atladı. Bazı turistler, dalış yapmayı, bazıları da ciplerle Saklıkent ile Tlos Antik Tiyatrosu'nu gezmeyi tercih etti. Milas ilçesinde ise öğrenciler, havuzlarda yüzerek hem serinledi hem de güzel vakit geçirdi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler