Gazetelerde Bugün

"Erdoğan da kızdı" başlığını kullanan Cumhuriyet, Köşk'ün tepkisinin ardından Başbakan Erdoğan'ın da Gül ile ilgili "yargılanmalı" kararını "siyasi ve taraflı" bulduğunu yazdı. Radilal gazetesi ise Cumhurbaşkanı Gül'ün "Yargılanma endişem yok" sözlerini manşetine taşıdı.

Yayınlanma: 21.05.2009 - 06:31
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Erdoğan da kızdı

Erdoğan, Cumhurbaşkanı Gül’ün “Kayıp Trilyon” davasında “şüpheli” olduğu ve yargılanması gerektiği yönünde karar veren Sincan 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ni hedef aldı. Aynı mahkemenin kendisiyle ilgili olarak da “siyasi karar” verdiğini ileri süren Erdoğan “Bazen yargıdan siyasi ve taraflı kararlar çıkabiliyor” dedi. Erdoğan, iş takibi yapan AKP milletvekillerini de eleştirdi.

 

HÜRRİYET

Kırda ölmedi yolda bitirelim

Hasım ailelerin çocukları âşık olup kaçınca töre diye erkeği öldürüp kızı yaraladılar. Onu da öldürmek isteyen akrabalar, silahla ambulansı kovaladı.

 

MİLLİYET

Vasiyetin ilk adımı kızlardan

Prof. Türkan Saylan'ın "Burslu kız öğrenci sayısı 100 bine çıkarılmalı" vasiyetine ilk uyan, Milliyet'in "Baba Beni Okula Gönder" kampanyası ve ÇYDD sayesinde okuma şansına kavuşan kız öğrenciler oldu.

 

RADİKAL

Yargılanma endişem yok

Milletvekiliyken yargılanmak için dokunulmazlığının kaldırılmasını istediğini hatırlatan Gül: Hukuki prosedür netleştiğinde yargılanmaktan hiçbir şüphem, tereddütüm, endişem yoktur.

 

AKŞAM

Komşuda Türk general isyanı

AKŞAM, Türk uçaklarıyla it dalaşına giren Yunan jetlerinin katıldığı Larissa'daki NATO üssünün başına Türk komutan atanacağını duyurdu, komşu karıştı. Muhalefet köpürüyor...

 

POSTA

Biraz geç oldu

Cem Garipoğlu sevgilisi liseli Münevver'i 80 gün önce öldürdü. O günden bu yana da yakalanamadı. Rusya'ya ya da Suriye'ye kaçtığı iddiası var. İstanbul Emniyeti nihayet Cem'in fotoğrafları ile yakalama kararını 81 ilin emniyetine ve sınır kapılarına dağıttı.

 

VATAN

İkisi de şık olmadı

Bir ilçe hakimi, Anayasa'nın milletvekillerinden daha özenle korumaya aldığı Cumhurbaşkanı'nı, Anayasa'nın ruhunu zorlayarak "şüpheli" ilan ediyor.

Milletin bütünlüğünü temsil eden Cumhurbaşkanı ise milletin bir bölümünün hassasiyetine özen göstermeyerek Türkan Saylan'ın cenazesine çiçek bile göndermiyor.

 

HABERTURK

Kardeşlerine ahlaksız teklif

 PKK'lı Şemdin Sakık cezaevinden kardeşi Namık'a mektup yazdı: Muş'a genelev açalım. Senin ve Sırrı'nın yosmalarını çalıştıralım.

 

BİRGÜN

Greve sahip çıkan işçiye hapis cezası

Telekom işçileri haklarını almak için greve çıktı. İşveren ise yasaları çiğnedi, grev kırıcılığı yaptı. Ancak suçlu hakkını arayan işçiler oldu.

 

SABAH

Kopan bacağa 500 bin lira

Kazada bacağı kopan küçük Öznur'a, sürücü ve şirketi faizleriyle 490 bin TL tazminat ödeyecek.

 

TERCÜMAN

Onlar neden yoktu?

CHP'li Sevigen, Başbakan Erdoğan'a "Ömrünü bilime, eğitime sağlığa adamış olan Prof. Dr. Türkan Saylan'ın cenaze töreninde neden Hükümet'ten ve bürokratlardan kimse yoktu" diye sordu.

 

YENİ ŞAFAK

Şahsi hiçbir endişem yok

'Kayıp trilyon' davasında yargılanmaktan 'en küçük bir endişe ve tereddütü bulunmadığını' belirten Gül, "Tek kaygım Cumhurbaşkanlığı makamının zedelenmesi" dedi.

 

ZAMAN

Sincan Mahkemesi'nin kararı 'usulsuz' çıktı

Sincan 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nin Cumhurbaşkanı Gül'e yargı yolunu açma girişiminin altında hukuki skandallar çıkıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler