Uluslararası Atatürk ve Zafer Yolu Bisiklet Turu

Atatürk'ün Kastamonu'ya gelişi, Şapka ve Kıyafet İnkılabı'nın 83. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Uluslararası Atatürk ve Zafer Yolu Bisiklet Turu, 26 Ağustos Salı günü saat 14.00'de İnebolu'daki Türk Ocağı Binası önünden başlayacak. Yarışlar, 30 Ağustos'ta Kütahya Dumlupınar'da sona erecek.

Yayınlanma: 22.08.2008 - 08:34
Abone Ol google-news

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan "Uluslararası Atatürk ve Zafer Yolu Bisiklet Turu" Kastamonu'da başlıyor. Bisiklet turunu düzenleyen Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Günal Genç, etkinlik öncesi basın açıklaması yaptı.

Günal Genç, bu yıl da bisikletçilerin İnebolu'dan teslim alacakları Türk bayrağını, temsili cephaneyi ve İnebolu toprağını Dumlupınar'a götürüp orada ilçenin yetkililerine teslim edeceklerini söyledi.

100'e yakın sporcunun katılmasını beklenen bu önemli organizasyonu Kastamonu'nun tanıtımı açısından önemsediklerini ifade eden Genç, ''Atatürk'ün ve Şehit Şerife Bacı ile Kadı Salih Reisler'in anısına düzenlenen bu yarışlara tüm Kastamonuluları davet ediyoruz. Bizlere destek veren ve bu organizasyonun geleneksel olarak düzenlenmesini sağlayan valimiz Mustafa Kara'ya ve Bisiklet Federasyonu'nun değerli yetkililerine Kastamonulular adına teşekkür ediyorum'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler