Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet gazetesi, CHP lideri Baykal'ın sözlerini 'Bu sorunu çözeriz' başlığı ile manşetine taşıdı. Vatan ise, 'Okeyci Zahid'in istifa numarası' diyerek, Zahit Akman'ın sadece RTÜK Başkanlığı'nı bırakmaya razı olduğu; üye olarak 4 yıl daha makam aracıyla 'okey oynamaya' gidebileceğini okurlarına aktardı.

Yayınlanma: 23.05.2009 - 06:21
Abone Ol google-news

CUMHURİYET

‘Bu sorunu çözeriz’


CHP lideri, açıklamalardan kamu kurumları arasında çözümde hemfikir olunduğunun görüldüğünü belirterek “Herkes terörden uzak durmalıdır. Bu dönemde bir hata yapmazsak sorunu el birliğiyle çözebiliriz” dedi. Hükümetten önerilerini ortaya koymasını isteyen Baykal, kaynaşmaya yol açacak adımlara CHP’nin de ek önerilerle destek verebileceğini ifade etti.



HÜRRİYET

Amerikalı Ford görsün


Türk otomotiv sektöründe bir ilk yaşandı. Gölcük'te üretilen Ford Transit Connect'ler otomotivin anavatanı Amerika'ya doğru yola çıktı.



MİLLİYET

'Yeşil yataktan iki ay çıkmazdı'

Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım’ın oğlu Murat, babasının hayatından ilginç kesitleri Milliyet’e anlattı: Çatışma seslerinin kayıtlı olduğu kasetleri dinlerdi. Eve döndüğünde, bazen iki ay yataktan çıkmazdı.



RADİKAL

Gül'den Meclis'e çağrı


Sincan Ağır Ceza'nın hakkında aldığı 'Yargılanabilir' kararı konusunda, 'Kişisel endişem yok' sözünü tekrarladı ve çözüm için topu meclis'e attı.



AKŞAM

Aynı aileden iki erkek katil


Akşam'ın duyurduğu otopsi raporu Münevver Karabulut cinayetinde soruşturmanın seyri değişti. Bulgular aynı aileden iki kişiyi işaret etti.



POSTA

Hollywood Antalya'da


Dünyanın sayılı zenginlerinden olan Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov'un Antalya Kundu'da yaptırdığı 5 yıldızlı Mardan Palace Otel'in açılışına Hollywood'dan yıldız yağdı.



VATAN

Okeyci Zahid'in istifa numarası


Bülent Arınç'ın istifa çağrısını kabul eden Akman'ın sadece RTÜK Başkanlığı'nı bırakmaya razı olduğu ortaya çıktı. Akman, üye olarak 4 yıl daha makam aracıyla 'okey oynamaya' gidebilecek.



HABER TÜRK

Hiç bekleme Zahit Bey


Arınç'a 'istifa' sözü veren RTÜK Başkanı'na Habertürk'ten çağrı: Temmuzu bekleme.



BİRGÜN

AKP Suriye sınırını peşkeş çekecek


AKP hükümetinin hazırladığı yasaya göre, bir ülke byüklüğündeki arazi, mayından temizlenmesi karşılığında 49 yıl özel şirketlere devredilecek.



SABAH

Eve kapanma çarşıya çık


"Kriz varsa çaresi var" sloganıyla seferberlik başlatan sivil toplum kuruluşları tüketiciye seslendi: Şimdi alım zamanı.



TERCÜMAN

Kriz dostluğu 

TOBB önderliğinde işveren ve işçi örgütleri, krize karşı bir araya geldi, seferberlik  başlattı. 5 hafta sürecek kampanya ile piyasaya hareket getirilmesi hedefleniyor.




YENİ ŞAFAK

Yıldızlar geçidi


Şov dünyasının yıldızları, Azeri işadamı İsmailov'un Antalya'da 1,4 milyar dolara yaptırdığı 5 yıldızlı Mardan Palace'ın açılışına Hollywood'dan adeta yıldız yağdı.



ZAMAN

Menderes'in celladına 150 lira ödenmiş


Menderes'in avukatı Talat Asal, darbenin 50. yıldönümünde Yassıada Mahkemeleri'ni anlattı. Asal'ın anlattığına göre, Menderes'in boynuna ilmeği geçiren cellada 150 TL ödenmiş.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler