Türk-Amerikan iş dünyası New York'ta buluşacak

Türk-Amerikan iş dünyası Amerikan Türk Cemiyeti'nin New York'ta düzenlenecek gecesinde buluşacak. Gala gecesinin onur başkanlığının Ahmet Ertegün'ün eşi Mica Ertegün, eş Başkan Yardımcılıklarını da Madeleine K. Albright ile Rahmi Koç yapacak.

Yayınlanma: 23.05.2009 - 07:58
Abone Ol google-news

Türk-Amerikan iş dünyası New York'ta buluşuyor. Amerikan Türk Cemiyeti'nin (ATS) geleneksel gala gecesinde yaklaşık 300 kadar Türk ve Amerikalı iş adamı, politikacı ve iki ülkeden bir çok tanınmış sima bir araya gelecek. Coca Cola'nın başkan ve CEO'su Muhtar Kent, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Anadolu Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Tuncay Özilhan, Koç Holding Onrsal Başkanı Rahmi Koç, Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, New York'ta ki gala gecesine katılacak iş dünyasının tanınmış isimlerinden bazıları.

28 Mayıs gecesi düzenlenecek olan gala gecesinde, ayrıca The Coca-Cola Company ile Anadolu Grubunun ortaklığı kutlanacak. Bu yıl yapılacak gala gecesinin diğer bir özelliği de en eski Türk Amerikan organizasyonu olan, 1949 yılında beri iki ülke arasında ilişkileri güçlendirmek için bir çok organizasyona imza atan merhum Ahmet Ertegün'ün kurmuş olduğu Amerikan Türk Cemiyeti'nin 60'ıncı yılını kutlayacak olması.

Geceye ABD eski Dışişleri Bakanı Madeleine K. Albright'ın da aralarında bulunduğu bir çok Amerikalı politikacı da katılacak. Gala gecesinin onur başkanlığının Ahmet Ertegün'ün eşi Mica Ertegün, eş Başkan Yardımcılıklarını da Madeleine K. Albright ile Rahmi Koç yapacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler