Gaziantepspor Bursaspor maçına hazır

Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak Gaziantepspor, hazırlıklarını tamamladı.

Yayınlanma: 23.05.2009 - 11:59
Abone Ol google-news

Celal Doğan Tesisleri'nde, teknik direktör Jose Coucerio yönetiminde yapılan son çalışmaya, sakat olduğu için Özel Primer Hospital'da tedavisine devam edilen kaleci Murat Şahin ile Rodrigo Tabata, Hakan Bayraktar ve İlhan Özbay katılmadı.

Isınma hareketlerinin ardından futbolcular antrenmanın ana bölümünde yarı alanda çift kale maç yaptı. Antrenman, esneme çalışmasıyla tamamlandı. Kırmızı-siyahlılar, akşam saatlerinde İstanbul'a, oradan da kara yoluyla Bursa'ya geçerek, otelde kampa girecek.

Bu arada, transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren ve sezonun sona ermesinin ardından 20 gün içinde tüm transferleri tamamlamayı hedefleyen, gol yollarında bu sezon büyük sıkıntı yaşayan kırmızı-siyahlılar, 2008-2009 sezonun ilk yarısında Rapid Bükreş forması giyen Julio Cesar'ı kente getirdi. Defans oyuncusu Julio Cesar'dan sonra ikinci Cesar'ı da renklerine katmaya hazırlanan Gaziantepspor'da, 29 yaşındaki golcü oyuncunun daha önce Yunanistan'ın AEK takımında ve Rusya'da oynadığı, antrenmanlarda denenecek Brezilyalı forvetin, teknik direktör Jose Couceiro'nun olumlu rapor vermesi halinde transferinin gerçekleştirileceği öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler