Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet gazetesi 'Özgürlük korkusu' başlığıyla verdiği haberinde, yayımlanan üç kitabın dava konusu olmasını ve bu duruma edebiyet dünyasından gelen yankıları manşetinden okuyucularına duyurdu. Hürriyet gazetesi ilk sayfasına '40 milyon dolar kaptırdı' yazarken, Milliyet gazetesi ise 'Görevimiz Dündar ailesi!' başlığını kullandı.

Yayınlanma: 24.05.2009 - 06:01
Abone Ol google-news

 

 

CUMHURİYET

Özgürlük korkusu


Sel Yayıncılık’ın CinSel dizisinden yayımlanan üç kitabın dava konusu olması ve edebi niteliklerinin sorgulanması edebiyat dünyasında yankı yarattı.



HÜRRİYET

40 milyon dolar kaptırdı

İddialı yaşamı ve havyarlı öğle yemekleri ile tanınan Avusturyalı iş adamı Julius Meinl'in, birlikte iş yapma vaadiyle Türk işadamı Murat Vargı'yı 39.5 milyon dolar zarara uğrattığı ortaya çıktı.
 

 

MİLLİYET

Görevimiz Dündar ailesi!

İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün incelemesi, Uğur Dündar ve eşinin yurtdışına çıkış-giriş kayıtlarının köktendinci Vakit gazetesinin eline nasıl geçtiği konusunda ipuçları veriyor...
 

 

RADİKAL

Tarihi özeleştiri


Başbakan: Yıllarca bu ülkede bir şeyler yapıldı. Farklı etnik kimlikte olanlar kovuldu. Acaba kazandık mı? Bu aklı selimle düşünülmedi.
 

 

AKŞAM

Cem'i ben kaçırdım

83 gündür konuşulan Münevver cinayetinde son bomba gelişme... Savcılık ve Emniyet'e 'Vicdanının sesini dinliyorum' başlıklı mektup yazan bir kişi "Cem'i 200 bin dolara Rusya'ya kaçırıp yakınına teslim ettim" dedi.
 

 

POSTA

Babaya bak


Adana'da bir baba akşam bisiklete gezmeye çıktı diye 14 yaşındaki kızına önce öldüresiye dayak attı. Engel olmak isteyen eşini de dövdü. Baba, kızını boynundan ve ayağından zincirleyip banyodaki boruya bağladı. Kardeşinin haber vermesi üzerine eve gelen polisler kızı
kurtardı.
 

 

VATAN

Tarihi özeleştiri


Erdoğan, farklı etnik kimlikte olanların geçmişte ülkeden kovulduğunu belirterek, "Bu faşizan bir yaklaşımdı. Bu hataya bazen biz de düştük" dedi.
 

 

HABERTÜRK

Hasbahçe'den icra dairesine


Bir zamanlar, Papatyaları ile Hasbahçe baloları veren eski "first lady" Semra Özal, oğlunun borcundan icralık oldu.
 

 

BİRGÜN

Komutan meşgul, muhaberat arızalı

Meclis Komisyonu'na göre, jandarma Mardin katliamı haberini aldıktan sonra köye 1.5 saat geç gitmiş, ayrıca karakolun muhaberat sistemi arızalı.
 

 

SABAH

200 bin dolara kaçırdılar


Savcılığa şok ihbar mektubu: Münevver'in katili 31 HH... plakalı TIR'la Rusya'ya kaçırıldı.
 

 

TERCÜMAN

İş aş feryadı

Krizden bunalan vatandaş Başbakanlığın yolunu tuttu, başvurular tam anlamıyla patladı işten çıkarmaların yaşandığı 2008'de feryat edenlerin sayısı önceki yıla göre ikiye katlandı.
 

 

YENİ ŞAFAK

İnat etmeyin tehlikeli olur


AB dönem başkanlığına hazırlanan İsveç'in Dışişleri Bakanı Bildt, Türkiye'ye 'imtiyazlı ortaklık' öneren Sarkozy ve Merkel'i uyardı.
 

 

ZAMAN

Yetkiyi halk verdi, hükümet yeni anayas için daha cesur olmalı


İş dünyası yeni anayasa için bedel ödemeye hazır. Şayan-ı tercih olan, hükümetin muhalefetle mutabakat arayışıdır.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler