Türkiye-Ermenistan ilişkileri masaya yatırılıyor

Türkiye-Ermenistan ilişkileri 26-27 Mayıs'ta İstanbul'da düzenlenecek olan çalıştayda tüm boyutlarıyla ele alınacak. Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) tarafından düzenlenen çalıştaya Türkiye ve Ermenistan'dan birçok bürokrat, akademisyen ve uzman katılacak.

Yayınlanma: 24.05.2009 - 06:31
Abone Ol google-news

Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) tarafından, 26-27 Mayıs tarihlerinde Conrad Otel'de düzenlenecek olan çalıştayda Türkiye-Ermenistan ilişkileri masaya yatırılacak. Türkiye ve Ermenistan'dan birçok bürokrat, akademisyen ve uzmanın katılacağı çalıştayda, Türkiye-Ermenistan ilişkilerinde son dönemde yaşanan gelişmeleri değerlendirilecek, ilişkilerin normalleşmesi önündeki engellerin neler olduğunu analiz edilecek ve Türk-Ermeni ilişkilerinde yakınlaşmaya katkı sağlayacak öneriler geliştirilecek.26 Mayıs'ta saat 09.00'da başlayacak olan çalıştaya katılacak isimler ise şunlar:
"Ermenistan Kafkasya Enstitüsü'nden Dr. Alexander Iskandaryan, BILGESAM'dan Fatih Özbay, Ermenistan Ulusal ve Uluslararası Çalışmalar için Ermeni Merkezi'nden Prof. Richard Giragosian, TBMM Dışişleri Komisyonu Sözcüsü Ak Parti Çorum Milletvekili Suat Kınıklıoğlu, Ermenistan'dan Ekonomist Harutyun Khachatryan, Kafkas Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Mehmet Dikkaya, Ermenistan Kafkasya Enstitüsü Siyaset Çalışmaları Bölümü Başkanı Dr. Sergey Minasyan, Uluslar arası Stratejik Araştırmalar Kurumu(USAK) Doç.Dr. Sedat Laçiner, ODTÜ Öğretim Üyesi Prof. İhsan Dağı, Ermenistan Erivan Devlet Üniversitesi'nden Dr. Ruben Melkonyan, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden Doç. Dr. Ferhat Kentel, Kadir Has Üniversitesi'nden Doç.Dr. Şule Toktaş, Ermenistan Avrupa Entegrasyonu Araştırma Merkezi Başkanı Karen Bekaryan ile Hacettepe Üniversitesi'nden Dr. Levent Korkut."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler