Silahlı saldırıda hayatını kaybeden polis toprağa verildi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki silahlı saldırıda hayatını kaybeden polis memuru Metin Batak'ın cenazesi, Adana'da toprağa verildi.

Yayınlanma: 24.05.2009 - 10:11
Abone Ol google-news

Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden polis memuru Metin Batak toprağa verildi. Sabah Adana Numune Hastanesi morgundan alınan Batak'ın cenazesi, ilk olarak Yurt Mahallesi 71359. Sokak'taki baba evine getirildi.

Burada bir süre bekletilen cenaze, daha sonra konvoy eşliğinde Buruk Mezarlığı'na götürüldü.
Adana Valisi İlhan Atış ve İl Emniyet Müdürü Arif Akkale'nin de katıldığı cenaze namazı öncesinde, Batak'ın yakınları sinir krizi geçirdi.

Ağabeyinin kendisini sürekli telefonla aradığını ve bir ihtiyacı olup olmadığını sorduğunu belirten Gamze Batak, ''Şimdi her gün beni kim arayacak, biricik ağabeyim vardı. Yüreğimizi yaktılar, Allah da onların yüreğini yaksın'' diyerek ağladı.

Hüseyin Batak da oğlunun, özel harekatta görevli bir polis memuru yakınını örnek alarak 5 yıl önce polis olduğunu ifade ederek, ''Bu acıya dayanılmaz, biricik oğluma nazar değdi'' dedi.

Polis memuru Batak'ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenazenin toprağa verilmesi sırasında polis memurunun kız kardeşi Gamze Batan, ağabeyinin sözlüsü olduğunu söylediği ve KKTC'de üniversitede okuduğu belirtilen arkadaşına sarılarak ağladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler