Yepyeni bir müzik festivali: Miller Freshtival

Miller'ın düzenlediği, Türkiye'nin en "taze" müzik festivali "Miller Freshtival", müzik ve sanat gurularının gizli keşiflerinin sahne alacağı tek günlük bir festival olarak ilk kez karşınıza çıkıyor.

Yayınlanma: 24.05.2009 - 12:32
Abone Ol google-news

Türkiye'deki diğer festivallerden farklı bir tarza sahip olan Miller'ın düzenlediği "Miller Freshtival"de film, fotoğraf, moda tasarımı alanlarında müzik konseptli performanslar sergilenecek.

Gabriella Cilmi, The Whip, Friendly Fires, Portecho, Joakim gibi isimlerin sahne alacağı festivalin biletleri 30-35 TL arasında değişiyor.

30 Mayıs Cumartesi, günü saat 14.00'de Kurkcell Kuruçeşme Arena'da düzenlenecek olan festivalin biletleri Biletix satış kanallarından edinilebilecek.


Gabriella Cilmi

 

"Sweet About Me" ile dünyanın pek çok ülkesinde liste başı olan Gabriella Cilmi, güçlü sesiyle hem eleştirmenleri hem de müzik severleri etkilemeyi başardı. Son yılların en başarılı isimlerinden biri olarak kabul edilen Freshtival'ın Avusturalyalı headliner'ı Cilmi, ilk albümü "Lessons to be Learned" ile dünya çapında büyük başarı yakaladı.  

 

Friendly Fires

Indie-rock'ı katıksız disko ile harmanlayıp müzik severlerin kanına pompalayan İngiliz dans-pop topluluğu Friendly Fires, kısa sürede Türkiye dahil çok sayıda Avrupa ülkesinde güçlü bir hayran topluluğu oluşturdu. Piyasaya sınırlı sayıda sürülen ilk EP'leri "Photobooth", kısa sürede tükenerek grubun büyük başarısının ilk ipucu oldu. 

 

The Whip

Manchester'ın en yeni, başarılı ve dinamik ekiplerinden biri olan The Whip'i, alternatif rock dinleyicisi kadar elektronik müzik dinleyicileri de yakından takip ediyor. Fransa'dan Japonya'ya kadar her yerde konserler veren The Whip, eleştirmenlerce Hot Chip ve Klaxons gibi isimlerle karşılaştırılıyor.  

 

Portecho

Electronica'yı rock ile buluşturan müziğiyle, ününü kısa süre içinde yalnızca Türkiye'de değil, uzak diyarlara da yaymış olan Portecho bu kez Freshtival'de! İkinci albümleri "Studio Plastico" ile tekrar dikkatleri üzerine çeken Portecho'nun Freshtival performansı kaçırılmamalı... 

 

Joakim

Son yılların en popüler plak şirketlerinden Kitsune'nin en önemli DJ'lerinden biri Fransız Joakim, Tiga, Annie ve Late Of The Pier gibi isimlere yaptığı remix'ler ile de tanınıyor.
 

Freshtival'da gündüz gerçekleştirilecek konserlerde ise Miller Music Factory'nin 2008 birincileri Multitap (Microspace) ve Kung Fu sahne alacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler