Karabulut cinayetinde yeni gelişme

Münevver Karabulut cinayetinin şüphelisi Cem Garipoğlu'nun 200 bin dolar karşılığında Rusya'ya kaçırıldığı iddiası üzerine Adalet Bakanı Sadullah Ergin bir açıklama yaptı. Ergin, Karabulut'un firari şüphelisinin yakalanmasına çalışıldığını belirterek, "Konu tahkikat aşamasında, biraz sabretmek lazım" dedi.

Yayınlanma: 24.05.2009 - 14:07
Abone Ol google-news

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, AKP Kilis İl Başkanlığı kongresine katılmak üzere geldiği ilde, gazetecilerin Münevver Karabulut cinayetine ilişkin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin katil zanlısı Cem G'nin yurtdışına çıkıp çıkmadığına ilişkin sorusu üzerine, Bakan Ergin, bu konuda kendisine ulaşan bir bilgi olmadığını, ancak ilgili birimlere ulaşmış olabileceğini söyledi.

Zanlının yakalanması için çalışmaların sürdüğünü ifade eden Ergin, bir gazetecinin Adalet Bakanlığı'na konuya ilişkin bir itiraf mektubu gönderilip gönderilmediğini sorması üzerine şöyle konuştu:

“Şu anda tahkikat devam ediyor. İçişleri Bakanlığı, güvenlik güçlerimiz bu konuda büyük çaba sarf ediyor. Konu tahkikat aşamasında, biraz sabretmek lazım. Bütün güvenlik güçlerimiz, görevlilerimiz zanlıyı yakalamaya çalışıyor. Dolayısıyla açıklamalar, tahkikat aşamasına zarar verebilir. Tahkikat sonucunun beklemekte yarar var.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler