Kırım Kongo 4 gün içinde 4 can aldı

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) Hastalığı şüphesiyle Tokat'tan Sıvas'a sevk edilen bir kişi yaşamını yitirdi. Böylelikle son 4 gün içerisinde KKKA hastalığı sebebiyle 4 kişi hayatını kaybetti.

Yayınlanma: 25.05.2009 - 06:46
Abone Ol google-news

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) Hastalığı şüphesiyle Tokat'ın Zile ilçesinden Sıvas'a sevk edilen bir kişi daha yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Zile'de yaşayan 54 yaşındaki İ.D, bir süre önce rahatsızlandı. Zile ve Tokat'taki tedavisinin ardından Sıvas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edilen İ.D, KKKA Hastalığı kuşkusuyla tedavi gördüğü hastanede sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

 

Ölümünün ardında Kırım Kongo şüphesi var

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) Hastalığı kuşkusuyla Sıvas'ta tedavi gören bir kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Tokat'ın Artova ilçesinde yaşayan 74 yaşındaki H.K, bir süre önce rahatsızlandı.

H.K, ilçedeki ve Tokat'taki muayenenin ardından sağlık durumunun ağırlaşması üzerine Sıvas Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

Burada KKKA Hastalığı kuşkusuyla tedavi gören H.K, gece saatlerinde yaşamını yitirdi.

Son 4 gün içerisinde KKKA hastalığı şüphesiyle, Tokat'ın Zile ilçesine bağlı bir köyde yaşayan 38 yaşındaki H.K, Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesine bağlı bir köyde yaşayan 23 yaşındaki N.K. ve Tokat'ın Reşadiye ilçesine bağlı Kuzbağı beldesinde yaşayan 71 yaşındaki M.T. de Sıvas'ta hayatını kaybetmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler