Denizli mutlu , Korkmaz sabır istiyor

Turkcell Super Lig'de oynanan Beşiktaş Galatasaray derbisinin ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 25.05.2009 - 07:05
Abone Ol google-news

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Beşiktaş- Galatasaray derbisi sonrasında Lig TV'ye yaptığı açıklamada, ''Sabır ve istikrar olduğu sürece Galatasaray'ın sırtı yere gelmez'' derken, sezon sonunda yapılacak transferlerle herşeyin farklı olacağını ileri sürdü. Korkmaz, yapılacak transferler sonrasında, ligin yanısıra Avrupa'da da başarılı olacaklarına inandığını vurguladı.

Futbolculuğunda da profesyonelce düşündüğünü, ama amatörce oynadığını ifade eden Korkmaz, teknik direktörlüğünde de aynı profesyonelliğini sürdürdüğünü sözlerine ekledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Galatasaray gibi çok iyi kadroya sahip bir ekibi yendiklerini ve hedeflerine yara almadan devam ettiklerini söyledi.

 

Mustafa Denizli : Yara almadan devam ettik

Denizli, Galatasaray galibiyeti sonrası düzenlediği basın toplantısında, sezonun sonunun geldiğini ve düşündükleri hedefe küçük bir adımları kaldığını ifade ederek, şöyle konuştu:

''Çok zorlu haftaları yaşıyoruz. Bundan 6-7 hafta evvel takımların şansı değerlendirilirken, en zorlu fikstürün Beşiktaş'ın olduğu söyleniyordu. Biz bütün bunların üstesinden geldik. Ligde iki kez kaybettiğimiz Fenerbahçe'yi kupada yendik ve ilk kupayı kazandık. İkinci kupanın eşiğine geldik. Artık bu kupayı kaybetmemek için elimizden geleni yapacağız.''

Futbolcuların üzerinde baskısı çok olan bir maç oynadıklarını ifade eden Denizli, ''En tecrübeli oyuncularımın bile pas vermekte zorlandığı, şut atmakta zorlandığı bir maç yaşadık. Bugün itibariyle bu ligin en iyi kadrolarından birine sahip değerli bir takımı yendik. Hem ilk maçın rövanşını aldık, hem de düşündüğümüz yolda yara almadan devam ettik'' şeklinde konuştu.

Denizli, yarından itibaren Denizlispor maçının hazırlıklarına başlayacaklarını belirterek, ''Çok heyecanlı bir lig yaşanıyor. Hala bir netlik oluşmadı. İnşallah önümüzdeki hafta bu netliği oluşturacak takım biz oluruz'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler