"Umudumuzu son haftaya taşıdık"

Sıvasspor kulübü başkanı Mecnun Otyakmaz, şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıdıklarını belirterek ''İnşallah arzu attiğimiz sonucu son hafta yakalarız'' dedi. Otyakmaz, 3-2 kazandıkları maçın ardından takım otobüsüne binerek futbolcularını tebrik etti.

Yayınlanma: 25.05.2009 - 07:06
Abone Ol google-news

Sıvasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, maça çok iyi başladıklarını, çok net gol pozisyonlarından faydalanamadıklarını belirterek, ''Yediğimiz bir gol, bir müddet bizi ve takım arkadaşlarımızı acaba İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı tekrar mı edecek endişesine sevk etti. Fakat devre arasında sanıyorum hocamızın yaptığı konuşma ve yapılan değişiklikler oyunu çevirmemize yetti'' dedi.

Maçın ikinci yarısında 3-1 gibi avantajlı bir skoru yakaladıklarını, ancak skoru koruma endişesinin bir gol daha yemelerine sebep olduğunu anlatan Otyakmaz, ''Averajın da çok kıymetli olduğu bir zamanda, 3-2'lik bir galibiyetle umudumuzu son haftaya taşıdık. Diğer rakiplerimizin de kazanmasıyla bu hafta değişen bir şey olmadı, neticede son haftaya kaldı. İnşallah arzu ettiğimiz sonucu son hafta yakalarız'' diye konuştu.

Otyakmaz, şöyle devam etti:

''Hani şu atasözünden biraz insan umutlanıyor, 'Allah sevdiği fakir kulunun eşeğini kaybettirir, sonra buldurur, sevindirirmiş' İnşallah biz de önümüzdeki hafta alacağımız galibiyetle şampiyonluğa kavuşuruz ama olur veya olmaz, neticede geçen sene gönüllerin şampiyonuyduk, ikinci defa böyle bir sıfata maruz kalacağız ama gerçekten arkadaşlarımız bu sezon insanüstü bir gayretle Sıvasspor'u en iyi şekilde temsil ettiler, hepsine sonuç ne olursa olsun teşekkür ediyorum.''

Sıvasspor'un elde ettiği başarıyla, uzun yıllar sonra bir Anadolu takımının son haftaya şampiyonluk iddiasıyla girdiğinin belirtilmesi üzerine Otyakmaz, ''Arkadaşlara bu mutluluğu bize yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Sonuç ne olursa olsun. Belki şampiyon olacağız, belki olamayacağız ama çok büyük iş başardılar, hepsini tebrik ediyorum'' dedi.

Taraftarların bugün istekli bir şekilde takımı desteklediğini ve maçın kazanılmasında katkıları olduğunu belirten Otyakmaz, ''Hepsine şükranlarımızı sunuyoruz. Bu sezon buradaki son karşılaşmamızdı. İnşallah Avrupa kupalarında tekrar taraftarımızla buluşacağız. Önümüzdeki yıl yenilenmiş stadyumumuzda tekrar onları takımlarını sonuna kadar desteğe davet ediyoruz'' diye konuştu.

Otyakmaz, gelecek sezon için stadyumda bazı yenilikler yapacaklarını sözlerine ekledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler