Antalyaspor'un kaderi yine Başkentten geçiyor

Akdeniz temsilcisi Antalyaspor'un, 2006-2007 sezonunda olduğu gibi yine ligdeki kaderini başkent ekipleri belirleyecek.

Yayınlanma: 25.05.2009 - 09:51
Abone Ol google-news

Turkcell Süper Lig'de, Gençlerbirliği ve Konyaspor ile kümede kalma mücadelesi veren Antalyaspor, sezonun son maçında sahasında ligde kalmayı garantileyen Ankaragücü ile karşılaşacak. Kırmızı-beyazlıların ligde kalması için bu karşılaşmadan mutlaka 3 puanla ayrılması gerekiyor.

Antalyaspor, 2 sezon önce de aynı durumda kalmış, son maçında evinde Gençlerbirliği ile karşılaşmıştı. Ev sahibi ekip, rakibine 3-1'lik skorla yenilerek, 39 puanla, 16. sırada yer alarak, lige veda etmişti.

Bank Asya 1. Lig'de geçen sezon ikinci olarak doğrudan Turkcell Süper Lig'e yükselen Antalyaspor, başarılı olamaması durumunda, 2 sezon önceki kaderini yaşayacak.
Kümede kalmak için son maçına çıkacak Konyaspor ise yine bir başkent ekibi olan Ankaraspor ile sahasında mücadele verecek.

Yeşil-beyazlıların, rakibi önünde alacağı 3 puanın yanı sıra Antalyaspor-Ankaragücü ve Gençlerbirliği-Kayserispor maçlarından gelecek sonuçlar da kaderini etkileyecek. 2003-2004 sezonundan bu yana Turkcell Süper Lig'de mücadele eden Konyaspor, 6 sezon sonra küme düşme endişesini yaşıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler