14 yaşındaki çocuk doğum yaptı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde ''karın ağrısı şikayetiyle'' hastaneye başvuran 14 yaşındaki çocuk doğum yaptı. Olayla ilgili olarak 4 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Yayınlanma: 25.05.2009 - 11:55
Abone Ol google-news

Geçen cuma günü Marmaris Devlet Hastanesi'ne ''karın ağrısı şikayetiyle'' başvuran M.Ö'nün hamile olduğu ve doğumunun geciktiği tespit edildi. Hastanede tedavi altına alınan 14 yaşındaki M.Ö, sezaryenle bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Doğumun ardından inceleme başlatan polis, M.Ö'ye cinsel istismarda bulundukları iddia edilen 2 kişiyi daha gözaltına aldı.

İfade işlemlerinin ardından Marmaris Adliyesi'ne sevk edilen zanlılar A.Y (20) ve S.A (22), çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, mahkemenin anne ile bebeğinden DNA testi için kan örneği alınmasına karar verdiğini, testlerin ardından bebeğin babasının kim olduğunun tespit edileceğini bildirdi.

Emniyet yetkilileri şunları kaydetti: ''14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar ve tecavüzle ilgili 2 kişi daha önce tutuklanmıştı. Kız çocuğu hastanede doğum yaptı. Mağdur olduğunu iddia eden kızın şikayeti üzerine 2 kişi daha gözaltına alındı. Zanlılar çıkartıldıkları mahkemece serbest bırakıldı. Muğla İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü görevlileriyle görüştük. Kız ve bebeği devlet korumasına alınacak. Bebeğin babası ise yapılacak testler sonrasında tespit edilecek.''

Yetkililer, bebeğin babasının belirlenmesinin ardından bu kişi hakkında dava açılacağını belirtti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler