AKP'li başkandan içki yasağı

Isparta'nın Eğirdir İlçesi Belediye Başkanı AKP'li Osman Nuri Özmeral, Altınkum plajında içki içilmesini ve mangal yakılmasını yasakladı. Encümen toplantısında böyle bir karar aldıklarını belirten Özmeral, “Plaj dinlenme ve yüzme yeridir. Plajda içki içilir mi?” dedi.

Yayınlanma: 25.05.2009 - 13:08
Abone Ol google-news

29 Mart yerel seçimlerinde AKP'den Eğirdir Belediye Başkanı seçilen Osman Nuri Özmeral, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Altınkum Plajı'nda halkın rahatsız olduğu gerekçesiyle içki içmeyi ve mangal yakmayı yasakladıklarını söyledi. 15 Mayıs'taki encümen toplantısında böyle bir karar aldıklarını belirten Özmeral, “Plaj dinlenme ve yüzme yeridir. Plajda içki içilir mi?” dedi.

Buna ‘yasak’ demenin doğru olmadığını söyleyen Özmeral, “Daha öncekiler vazifesini yapmamış, biz yapıyoruz. Biz her şeyi kanunlar kapsamında yaptık. Plaj, halka açık bir tesistir. Orada halkımızı rahatsız edici faktörleri ortadan kaldırıyoruz. Halkımızın rahatı için ne lazımsa onu yaparız. Bakın biz büfelerdeki alkollü içki satışlarını yasaklamadık. Böyle bir durum da söz konusu değil” diye konuştu.

Başkan Özmeral, plaja girişi de encümen kararıyla ücretsiz yaptıklarını belirterek, “Artık insanlarımız Altınkum Plajı'ndan ücretsiz olarak yararlanabilecek” dedi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler