Ameliyathanede kolbastı oynadılar

Bazı video paylaşım sitelerinde ''Ameliyathanede kolbastı'' adıyla yayınlanan görüntülerin Kocaeli'nin Darıca ilçesinde özel bir hastanenin ameliyathanesinde çekildiği belirlendi.

Yayınlanma: 25.05.2009 - 15:38
Abone Ol google-news

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde özel bir hastanenin yönetim kurulu üyesi Genel Koordinatör Yakup Yönten, internette video paylaşım sitelerinde  ''Ameliyathanede kolbastı'' adıyla yayınlanan görüntülerin, yaklaşık 4 ay önce başka nedenlerden dolayı işlerine son verilen anestezi uzmanı ve hasta bakıcıya ait olduğunu tespit ettiklerini söyledi.

Yönten, görüntünün, ameliyathanede temizlik sırasında çekildiğini, durumun anlaşılmasının ardından Sağlık Bakanlığına gerekli müracaatların yapıldığını ve olayı gerçekleştiren kişilerle artık bağlantılarının olmadığını bildirdiklerini ifade etti.

Görüntülerin şubat ayında çekildiğini belirlediklerini dile getiren Yönten, görüntüdeki kişilerin de olayı doğruladığını, ameliyathanede vaka bulunmayan bir gün stres atmak amacıyla böyle görüntü çektiklerini, kötü niyetleri olmadığını bildirdiklerini kaydetti.

Yönten, görüntüyü cep telefonuyla kaydeden kişinin ise olay ortaya çıkmadan önce istifa ederek, hastaneden ayrıldığını, olayla ilgili incelemenin devam ettiğini sözlerine ekledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler