Hadise son albümünü tanıttı

Türkiye'yi Eurovision şarkı yarışmasında temsil eden Hadise, Belçika'da son albümü "Fast Life"ı tanıttı.

Yayınlanma: 26.05.2009 - 07:39
Abone Ol google-news

Eurovision yorgunu Hadise son albümü "Fast Life"ı tanıttı. Plak şirketi EMİ'ın düzenlediği, davetli olarak yüzlerce basın mensubu ve hayranlarının hazır bulunduğu diskotekte, Hadise ayakta alkışlandı. Sahnede duygulanan Hadise daha sonra göz yaşlarını tutamadı. Belçika'dan aldığı 12 puan için teşekkür eden Hadise, kendisi için düzenlenen özel tanıtım partisinde yeni albümünü şampanya ile kutladı.

"Düm Tek Tek" adlı parçasını da içeren "Fast Life" adlı albümünde toplam 12 İngilizce sözlü şarkı yer alıyor. Diskotek'te bulunan çoğunluğu Belçikalı hayranlar Hadise'ye posterlerini imzalatarak hatıra fotoğrafları çektirdi.

Hadise, 2009 yılının çok güzel geçtiğini, Fast Life adlı albümünün ikinci bebeği olduğunu söyledi. Hadise yakında Türkçe albüm de çıkaracağını açıkladı.
Hadise şöyle devam etti: "Eurovision benim için inanılmaz bir olaydı. Artık ben de Eurovision kitaplarına geçtim. İleride torunlarım 'Bak, anneannemiz Eurovision'a katılmış' diyecekler. Eurovision döneminde sanatçı olarak inanılmaz büyüdüm. İnanılmaz şeyler öğrendim. Kendimi birçok konuda geliştirdim. Eurovision'da en güzel an, yarı finalde ilk Türkiye'nin finale yükselmesiydi. Türkiye'yi duyunca tüm dünya benim oldu, o en güzel anımdı. Eurovision'da yaşadığım en kötü an ise hastalandığım andı, aynaya bakıp bakıp ağladım. O suratımdaki lekeler beni 4 gün depresyona sokmuştu. Ama çok dualar ettim, Allah beni en kısa sürede iyileştirdi. Finalde de bomba gibi sahnede kendimi süper hissediyordum. Eurovision döneminde bana destek çıkan herkese teşekkür etmek istiyorum. Ama bundan sonra sağ kolum ablam Hülya olacak. Tüm işlerimi ve organizasyonu ona bırakıyorum. Gecmişi arkamda bırakıyorum, önüme bakıyorum. Şu an her şey yolunda ve bu uygulamadan çok mutluyuz."

Bundan sonra tatile çıkacağını belirten Hadise, sözlerini şöyle tamamladı: "Uzun bir tatil yapmak istiyorum. Çok yoruldum. Gitmek istediğim ve arzu ettiğim bir yer var o da Maldiv Adaları. Orası cennet gibi. Tatilden sonra çok çalışmam gerekecek. Yeni şarkılarım çıkacak. Canlı orkestra olsun, dansçılarla provalarımız olacak. Türkiye ve Avrupa'da birçok konser planlandı. Artık sahneme geri dönüyorum. Çünkü sahne benim dünyam. Hedefim, Dünya'da ilk Türk bayan sanatçı olarak daha yüksek basamaklara çıkmak. Eurovision ile merdivenin 3. basamağına çıktım, hedefim 4. ve 5.'yi yakalamak. Kendime güvenim büyük.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler