ÇYDD ve TÇYDV'den Saylan anısına konser

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ve kardeş kuruluşu Türkiye Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı (TÇYDV), ÇYDD Genel Başkanı Türkan Saylan'ın önerisiyle hazırlanan konseri Saylan'a armağan ediyor.

Yayınlanma: 26.05.2009 - 09:32
Abone Ol google-news

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ve kardeş kuruluşu Türkiye Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı (TÇYDV), Türkiye'nin her köşesindeki tüm çocuklara, gençlere ve yetişkinlere çağdaş eğitim olanakları ulaştırmak üzere çalışmalarına bir yenisiyle devam ediyor.

ÇYDD ile TÇYDV,  "Çağdaş Yaşam Çağdaş Sanatla Elele" projesi kapsamında 5 Haziran Cuma günü İş Kuleleri'nde düzenleneceği etkinlikle ünlü sanatçıları biraraya getiriyor.

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ÇYDD Genel Başkanı Türkan Saylan'ın  anısına armağan edilen konserde, yıllara damgasını vurmuş Türk Pop müziği sanatçıları Berkant, Bilgen Bengü, Coşkun Demir, Ersan Erdura, Esin Avşar, Metin Ersoy ve Selçuk Alagöz ile genç kuşağın sevilen ismi Yaşar aynı sahnede buluşuyor.

Sunucu Çiğdem Tunç'un sunumuyla renklenecek olan konserin geliri ile ülke genelinde daha çok ilköğretim okulu öğrencisinin müzik, resim, tiyatro gibi sanat dallarıyla okul ortamında tanışması için müzik enstrümanlarının alınması, resim malzemelerinin temini ve eğitmenlerle birlikte sanat çalışma mekanlarının oluşturulmasına destek verilecek.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler