Afyonkarahisar caza doyacak

Afyonkarahisar Caz Festivali'nin dokuzuncusu, 1-8 Haziran arasında yapılacak. Festival kapsamında, Afyonkarahisar Ali Çetinkaya Garı'nda, Latif Demirci karikatürleri ve Aykut Uslutekin'in caz fotoğrafları sergisi de açılacak

Yayınlanma: 26.05.2009 - 10:49
Abone Ol google-news

Türkiye ve değişik ülkelerden ünlü sanatçılar Afyonkarahisar Caz Festivali'ne katılacak. Festival, Çek ses sanatçısı ve aktris Elin Spidlova'nın açılış konseriyle başlayacak.
Sanat yönetmenliğini Hüseyin Başkadem'in yaptığı festivaldeki konserlere, ünlü caz sanatçılarından Lukas Kytnar Quartet, The Ultimate Jazzy Quintet, Doğum, Selfish, The Jonathan Crossley Electric Band, Piatango, Kent Mete Martina Fiğerova Prag Afyon Ensemble katılacak.

Ondrej Stveracek, Lloyd Martin, Gustavo Battistessa ve Genco Arı ise okullarda konser verecek.

Festivalde, tiyatro, sinema ve dizi oyunculuğunun yanı sıra seslendirme sanatçılığı yapan Köksal Engür, sinema eleştirmeni ve yazar Atilla Dorsay, yapımcı İzzet Öz, oyuncu İdil Fırat, yazar Feryal Tilmaç, karikatürist Ercan Akyol, fotoğraf sanatçısı Cemil Ağacıkoğlu, radyo programcısı Ahmet Berker, gazeteci Yazar Gönül Kıvılcım, müzik prodüktörü Hülya Tunçağ, oyuncu Ayşegül Ünsal ve ressam Argun Okumuşoğlu öğrencilerle buluşacak.

Afyonkarahisar Ali Çetinkaya Garı'nda, Latif Demirci karikatürleri, Aykut Uslutekin'in caz fotoğrafları sergisi açılacak. Festival, 8 Haziranda Kent Mete ve Martina Fiserova ikilisinin konseriyle sona erecek.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler