"Denizlispor, adına yakışanı yapacaktır"

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, cumartesi akşamı Beşiktaş ile yapacakları maçta sahaya stressiz çıkmalarının takıma olumlu yansıyacağını söyledi.

Yayınlanma: 26.05.2009 - 13:17
Abone Ol google-news

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 sezonunun son maçı olan Beşiktaş karşılaşması ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu. ''Uzun bir aradan sonra kendi evimizde stressiz bir müsabakaya çıkacağız'' diyen Bakkal, şu ana kadar yaptıkları maçların çok stresli geçtiğini vurguladı.

Bakkal, şunları kaydetti:
''Takımın sahaya stressiz çıkması bize olumlu bir şekilde yansıyacaktır. Denizlispor camiası bu karşılaşmada da kendisine yakışanı yapacak ve onurlu bir mücadele sergileyecektir. Bu karşılaşmanın önemini biliyoruz. Denizlispor tarihine bakıldığında, bu türlü maçlarda onurlu bir mücadele sergilediğimiz ortadadır. Beşiktaş ile yapacağımız maçın bilincindeyiz. Beşiktaş şampiyonluk yarışı içerisinde ve bu karşılaşma ligin şampiyonunu belirleyecek kadar önemli. Biz de bu müsabakada ligde kalışımızı kutlamak istiyoruz. Bu nedenle kader birliği yaptığımız tüm taraftarlarımızı Denizli Atatürk Stadyumu'na bekliyoruz.''

Turkcell Süper Lig'in şampiyonunun belirleneceği 34. haftada, Denizlispor-Beşiktaş karşılaşması saat 20.00'de başlayacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler