'Kartal Yuvası' ciro rekoru kırdı

Beşiktaş ile Galatasaray takımları arasında geçen hafta sonunda oynanan derbi maçta, BJK İnönü Stadı'nda bulunan iki Kartal Yuvası mağazasında ciro rekoru kırıldığı bildirildi.

Yayınlanma: 26.05.2009 - 16:24
Abone Ol google-news

Beşiktaşlı taraftarların, başta Fortis Türkiye Kupası için çıkarılan tişörtler olmak üzere Kartal Yuvası mağazalarında bulunan tüm koleksiyonlara büyük ilgi gösterdiği ve iki mağazanın, açıldığı tarihten bu yana en yüksek satış rakamına ulaştığı kaydedildi.

Beşiktaş Kulübü Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Aksoy, taraftarların lisanslı ürünlere ilgisinin her geçen gün artmasının, kulüp ve camia tarafından büyük bir memnuniyetle izlendiğini kaydederek, şunları söyledi: ''Korsan ürün kullanan taraftarlarımızın bundan vazgeçmesi için en etkili yöntemin, lisanslı ürün kullanan Beşiktaşlılar tarafından engellenmeleri olduğunu biliyor ve herkesi böyle davranmaya davet ediyoruz. Beşiktaşlılık ruhu ve duruşu olan herkes, ürünlerimize sahip çıkarak, Beşiktaşımızın geleceğine, değerlerine sahip çıkarak, geleceğin mirasına hizmet edecektir. Beşiktaş'ın geleceğine sahip çıkan büyük Beşiktaş taraftarına şahsım ve Beşiktaş Yönetim Kurulu adına bir kere daha teşekkürlerimizi sunuyorum.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler