Thomas Anders Suada'da

25. yıllık müzik kariyerinde ilk defa sahne alacağı İstanbul'da 'Modern Talking'in sesi Thomas Anders en güzel Modern Talking hitleriyle unutulmaz bir konser verecek.

Yayınlanma: 27.05.2009 - 07:38
Abone Ol google-news

25 yıllık bekleyiş 3 Temmuz cuma akşamı sona eriyor ve Modern Talking’in sesi Thomas Anders, Retro Gold Volume 1 dahilinde Modern Talking’in unutulmaz hit parçalarıyla Suada'da sahne alıyor.

Thomas Anders (Modern Talking) konserinin dışında Retro Gold Party’sinde 70, 80 ve 90’ların en güzel hitlerini müzikseverlerle buluşturacak dj performansları, tüm konuklara açık 80’ler makyaj köşesi, müzik market ve renkli atraksiyonlarla eğlencenin en ‘şenlikli’ yıllarına dönmeye hazır olun.

 

Modern Talking

Solist/besteci Thomas Anders ve besteci/yapımcı Diether Bohlen tarafından kurulan Modern Talking tartışmasız olarak 80’li yıllara damgasını vuran en büyük grup olarak müzik tarihine adını altın harflerle yazdırdı.

Dünya çapında 120 milyonu aşan satış rakamıyla tüm zamanların en popüler Alman müzik grubu olan Modern Talking, 1984 yılında kurulduktan hemen sonra yayınladıkları ‘You’re My Heart, You’re My Soul’ adlı parçayla bir anda 35 ayrı ülkenin müzik listelerinde 1 numaraya yerleşti. Sadece single olarak bile 8 milyon satan parçanın ardından ‘You Can Win If You Want’ da benzer bir başarıyla 29 ülkenin müzik listesinde zirveyi gördü. Bu inanılmaz başarıyı 1985 yılının ortalarında ilk albüm takip etti : ‘The First Album’.

Albümler ardı sıra raflarda yerlerini alırken Modern Talking imzalı parçalar da dünya müzik listelerinin birer birer fethetmeye devam etti. Önce ikinci albüm ‘Let’s Talk About Love’dan ‘Cheri Cheri Lady’, ardından üçüncü albüm ‘Ready For Romance’den ‘Brother Louie’ ve ‘Atlantis Is Calling (S.O.S For Love)’. Dördüncü albüm ‘In The Middle Of Nowhere’ ise ‘Geronimo’s Cadillac’ ile büyük sükse yaptı. Grubun beşinci stüdyo albümü ‘Romantic Warriors’dan ‘Jet Airliner’ ile liste istilası geleneği devam etti. Modern Talking’in (sözüm ona) en başarısız albümü olarak nitelenen 1987 tarihli ‘In The Garden Of Venus’ dahi Türkiye’de haftalarca 3 numarada kaldı.

Grup 6. albümün ardından 11 yıllık bir ayrılık dönemi yaşadı. 1998’de yeniden birleşmelerinin müjdecisi olan ‘Back For Good’ albümü Modern Talking’in hit parçalarının yeni düzenlemelerinin yanında 2 yeni parçayla kısa zamanda 10 milyonu aşan satış rakamlarına ulaştı.

Her güzel şeyin sonu olduğu gibi, 12 albüm ve 120 milyonu aşan satış rakamlarının ardından 2003 yılında Modern Talking efsanesi ‘The Final Album’ ile müzik hayatına nokta koydu… ancak o gün bugündür Modern Talking’in yüzü ve kulak okşayan sesi Thomas  Anders hız kesmeden büyüyü dünya çapında devam ettiriyor. Ve, Modern Talking hitleri Thomas’ın eşsiz performansıyla her yıl konserlerde binlerce 80’severle buluşuyor…

İşin ilginç yanı, Almanya’dan sonra belki de dünyadaki en Modern Talking tutkunu ülke olan Türkiye’nin kültür ve eğlence başkenti İstanbul’da Modern Talking’in müzik kariyeri boyunca hiç sahne almamış olması…

 

Program :
21:00 / Kapı açılış
21:00 – 22:45 / 70s, 80s & 90s DJ performansı
22:45 – 00:15 / Thomas Anders of Modern Talking konseri
00:15 – 03:00 / 70s, 80s & 90s DJ performansı

Detaylar için: www.retro-gold.com


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler