Çelik memur sendikalarını degerlendirdi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, memur sendikalarıyla yürütülen toplu görüşmelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik ''Memur konfederasyonları başkanlarıyla yaptığım görüşmede büyük bir memnuniyetin uyandığını gördüm. Umarım ki bu toplu görüşmeler de olumlu ve sağlıklı şekilde sonuçlanır'' dedi.

Yayınlanma: 22.08.2008 - 13:21
Abone Ol google-news

Gemlik Belediyesince yaptırılacak 'Sosyal Yaşam Merkezi'nin temel atma törenine katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, ''Hükümet ile memur sendikaları arasında yürütülen toplu görüşmeler''de sağlıklı bir değerlendirme sürecinin yaşandığını söyledi.

Çelik, değerlendirme neticesinin gelecek hafta içinde Bakanlar Kuruluna geleceğini ve nihai karara bağlanacağını tahmin ettiğini ifade ederek, şöyle konuştu: ''Bu görüşmeler öncesinde Hükümetimizin, memur maaşlarına yaptığı zam, ayarlama ve düzenlemeler, alt gelir gruplarını yukarı taşıma konusunda attığı adımlar, memur kardeşlerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımız tarafından takdirle karşılanmıştır ki hafta içinde memur konfederasyonları başkanlarıyla yaptığım görüşmede büyük bir memnuniyetin uyandığını gördüm. Umarım ki bu toplu görüşmeler de olumlu ve sağlıklı şekilde sonuçlanır. Amacımız Türkiye'nin şartlarını geliştirmek ve bu imkanları işçilerimize, memurlarımıza ve halkımızın tüm kesimlerine dönük kullanmaktır. Bunu geçtiğimiz yıllardaki 5-6 yılık iktidarımız döneniminde görmek mümkündür. Ücretlerin nerelerden geldiğini, vatandaşlarımızın enflasyona ezdirilmediğini herkes bilmektedir.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler