İşsizlik bunalttı intihara kalkıştı

Adana Valiliği'nin karşısındaki dokuz katlı apartman inşaatının son katına çıkan işsiz genci, intihar etmemesi konusunda, Vali Yardımcısı Haluk Sezen ile olayı görüntüleyen basın mensupları ikna etti.

Yayınlanma: 27.05.2009 - 15:56
Abone Ol google-news

Adana'da işsiz bir genç intihara kalkıştı. Mehmet B. (28) işsizlik nedeniyle bunalıma girdiğini belirterek, intihar etmek amacıyla Adana Valiliği'nin karşısında bulunan dokuz katlı bir apartman inşaatının son katındaki balkon korkuluklarına çıktı.

İhbar üzerine olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi CANKUR ekipleri binanın girişine hava yastığı açarken, Mehmet B, Adana Valisi İlhan Atış ile görüşmek istediğini söyledi.

Bu sırada olayı görüntülemek üzere karşı apartmanın üzerine çıkan basın mensupları da gence yanına giderek, derdini kendilerine anlatması talebinde bulundu.

Bu arada Adana Vali Yardımcısı Haluk Sezen de gencin bulunduğu kata çıkarak, bir süre görüştü. Mehmet B. daha sonra yanına gelen gazetecilere bir çocuğu bulunduğunu ve eşinin de hamile olduğunu belirterek, işsiz olması nedeniyle geçim sıkıntısı çektiğini söyledi.

Gazetecilerin ''Derdini herkes duydu'' demesi ve Vali Yardımcısı Haluk Sezen'in iş vereceği yönündeki sözü üzerine çıktığı balkon korkuluklarından aşağı inen Mehmet B, gazetecilerden ve çevredeki yurttaşlardan özür diledi. Mehmet B. daha sonra Adana Valiliğine giderek Haluk Sezen ile makamında görüştü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler