AKP'li başkan yardımcısı rüşvetten tutuklandı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, AKP Ankara İl Başkan Yardımcısı Hayrettin Coşkun ile Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Dursun, ''rüşvet suçuna iştirak etmek''ten tutuklandılar.

Yayınlanma: 28.05.2009 - 06:19
Abone Ol google-news

Çorlu Cumhuriyet Savcılığı'nca soruşturulan ''rüşvet verme'' olayı kapsamında Çorlu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün Ankara ve Bursa'da eşzamanlı operasyon gerçekleştirdiler.
Yapılan operasyonda, Ankara'da bir masaj salonunda çalışan G.Ş., AKP İl Başkan Yardımcısı Hayrettin Coşkun (37) ile Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Dursun (49) gözaltına alındı.

Çok gizli yürütülen soruşturma kapsamında yakalandıktan sonra Çorlu'ya getirilen 1'i kadın 3 zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedildiler.

Cumhuriyet savcılığınca ifadeleri alınan Coşkun ile Dursun, ''rüşvet vermek suçuna iştirak etmek'' suçundan tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevkedilirlerken, masaj salonunda çalışan G.Ş. isimli kadın serbest bırakıldı.

Coşkun ile Dursun, mahkemece tutuklandıktan sonra Silivri (L) Tipi Cezaevi'ne gönderildiler.
Bu arada tutuklanan zanlıların, Çorlu Adliyesi'nde görevli bir yargıca rüşvet vermekle suçlandıkları ileri sürüldü. Adalet Bakanlığı'na bağlı bir başmüfettişin ise Çorlu Adliyesi'ne gelerek olayı soruşturduğu öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler