Havalar ısınıyor

Yaz iyiden iyiye kendisini göstermeye başlıyor. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü hava sıcaklıklarının 2 ila 4 derece artacağını söylüyor.

Yayınlanma: 28.05.2009 - 06:47
Abone Ol google-news

Meteorolojiye göre yurt genelinde sıcaklıklar 2 ila 4 derece artacak. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, kuzeydoğu kesimlerinde aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında, yurt genelinde ufak artışlar beklenirken, rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu, doğu kesimler, Akdeniz kıyıları ile zamanla Karadeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.


Bölgelerde hava

Marmara: Az bulutlu ve açık geçecek.

Ege: Az bulutlu ve açık geçecek.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı, kuzeydoğusu çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Çankırı, Kırıkkale, Yozgat ve Sıvas çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık geçecek.

Batı Karadeniz: Az bulutlu, öğle saatlerinde parçalı ve çok bulutlu, Kastamonu ve Sinop çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Doğu Anadolu:
Parçalı, kuzeyi çok bulutlu, Erzurum, Erzincan, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevreleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçecek.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler