"Terörle mücadele ana gündem olmalı"

DSP Genel Başkanı Masum Türker, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 6 askerin şehit olması ve 8 askerin yaralanması üzerine Hükümete uyarıda bulundu ve "Terörle mücadele ülkenin ana gündemi olmalı. Milletimiz Hükümet'ten terörle mücadelede etkin, kararlı ve kalıcı bir icraat beklemektedir" dedi.

Yayınlanma: 28.05.2009 - 09:31
Abone Ol google-news

DSP Lideri Türker, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, teröristlerin döşediği mayının patlaması sonucu 6 askerin şehit olması, 8 askerin yaralanması nedeniyle mesaj yayınladı. Türker'in mesajı şöyle:


"Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünü korumak, ülkede huzur ve güveni sağlamak amacıyla vatani görevini yaparken, teröristlerce döşenen mayının patlaması sonucu 6 askerimizin şehit olması ve 8 askerimizin de yaralanması bizi derin bir üzüntüye boğmuştur.

Uzun süredir ülkemizi tehdit eden terör örgütünün bu son eylemi, siyasal tartışmaların yoğunluk kazandığı günümüzde, terörle mücadelenin, ülkenin ana gündemi olması gerektiğini bir kez daha ortaya koymuştur.

AKP Hükümeti'nin terörle mücadele konusunda bilinen tutumuna rağmen, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terör örgütünü topraklarımızdan temizleme azmini kararlılıkla sürdürmektedir. Bu uğurda şehit düşen evlatlarımız, canını ortaya koyan gazilerimiz, mücadelenin topraklarımızda bir tek terörist kalmayana kadar sürdürüleceğinin en önemli işaretidir.

Milletimiz, Hükümet'ten terörle mücadelede etkin, kararlı ve kalıcı bir icraat beklemektedir.

Vatani görevleri başında, hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve tüm ulusumuza başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler