Swarovskiler evinize işlensin

Işıl ışıl bir mekanda olduğunuzu düşünün ve o duygunun size hissettirdiklerini hatırlayın... Bu pazar bir kokteylle açılışı yapılacak olan "Pietra Home" sizlere, o ışıltıları evinize taşımayı vaad ediyor. Siz sadece ışıltı katmak istediğiniz ürünü seçin bırakın gerisini yeniliklere açık ve 'sınır' kelimesini tanımayan "Pietra Home" halletsin.

Yayınlanma: 29.05.2009 - 13:53
Abone Ol google-news

Işıltılı mekanlar şüphesiz ki her insanın üzerinde pozitif bir etki yaratır. Her ışık vurduğunda, birbirinden eşsiz renkler ortaya çıkaran 'swarovskiler' her kadını etkilemez mi? Önce gözlerinizi kamaştırır ve sonra ihtişamın içine doğru çeker sizi...

İşte bu hissi sizlere evinizde de yaşatmayı vaad eden bir mekân Yeşilköy'de açılıyor. Hayal etmekten asla sıkılmayan ve 'sınır' kelimesini tanımayan "Pietra Home" eskiyi unutmayıp bugünün teknolojisinden faydalanarak sizlere dekorasyon konusunda yeni ufuklar açıyor.

Dinlemekten, konuşmaktan ve tartışmaktan kaçınmayan "Pietra Home"da sadece konsept ürünler bulunmuyor. Amaç sizin isteklerinizi gerçeğe dönüştürmek. Bu yüzden "Pietra Home" evinizdeki; vazo, bardak, kültablası, notebook, beyaz eşya, plazma tv, duvar, tavan ve fotoğraf çerçevesi gibi eşyalarınızı alıp birbirinden eşsiz parçalar yaratıyor.

"Pietra Home"da içki bardaklarından nazar boncuklarına, dekoratif süslerden vazolara, kültablalarından plazma televizyonlara kadar birçok ürün "swarovski" taşlarla kaplanabiliniyor.

31 Mayıs Pazar günü Yeşilköy'de açılışı özel bir kokteylle yapılacak olan "Pietra Home"a www.pietrahome.com web sitesinden ulaşabilirsiniz.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler