"O'nunla gurur duyuyorum"

Basketbol kariyerini NBA'de sürdüren Mehmet Okur, Forum İstanbul 2009 tarafından ''Ulusal Onurumuzu Uluslararası Boyuta Taşıma Başarası Gösterenler'' kategorisinde ödüle layık görüldü. Swissotel'de düzenlenen törenle ödülünü (A) Milli Takım Antrenörü Bogdan Tanjevic'ten alan Mehmet Okur, bir süredir yer almadığı milli takıma dönüş sinyali verdi.

Yayınlanma: 30.05.2009 - 06:53
Abone Ol google-news

Kariyerini NBA'de sürdüren Mekmet Okur, Ulusal takımın, Hidayet'in kaptanlığında geçtiğimiz sene çok iyi maçlar çıkardığını ifade etti. Okur,''Gerçekten iyi mücadele ettiler. Hedef 2010 Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'de madalya alabilmek. Ben de inşallah aralarında olup bu sevinçleri yaşarım'' dedi.

Tanjevic ile probleminin olmadığını belirten Mehmet, ''Kişilerle hiç bir sorunum yok. Sadece ben geçmişte hissettiklerimi internet sitemden yazdım ve bunlar basına yansıdı. Sistemle ilgili sıkıntılarımı dile getirmiştim. Ancak kimseyle bir sorunum yok'' diye konuştu.

Hidayet'in devam eden play-off maçlarında çok iyi performans gösterdiğini vurgulayan Mehmet Okur, ''Takım olarak da çok iyi oynuyorlar. Hidayet, en kritik zamanlarda sahneye çıkıyor ve son topları kullanıyor ve gerçekten çoğu zaman başarılı oluyor. Kendisiyle sık sık konuşuyoruz. Onunla gurur duyuyorum. Çok olumlu basketbol oynuyor'' ifadelerini kullandı.

Mehmet Okur, takımı Utah Jazz'ın erken elenmesinden dolayı üzgün olduğunu da kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Erken elenmek istemezdim. Hidayet ile finalde karşılıklı oynamak istiyordum, ancak bir yandan da iyi oldu. Babamın rahatsızlığı vardı, onunla ilgilenme fırsatı buldum.''
Türkiye Futbol Ligi'ni takip etmeye çalıştığını da dile getiren Mehmet, ''Gönül ister ki taraftarı olduğum Fenerbahçe şampiyon olsun. Şu an gözüken Beşiktaş ve onları da şampiyon olurlarsa tebrik ediyorum''
diyerek sözlerini tamamladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler