"Öncelik G.Saray"

Geçtiğimiz hafta sonunda İngiltere'de futbol hayatına nokta koyan lejyoner futbolcu Tugay Kerimoğlu, Forum İstanbul 2009 tarafından ''Ulusal Onurumuzu Uluslararası Boyuta Taşıma Başarısı Gösterenler'' kategorisinde ödüle layık görüldü.

Yayınlanma: 30.05.2009 - 09:00
Abone Ol google-news

Swissotel'de düzenlenen törenle ödülünü alan Tugay, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, henüz jübilesini yapmadığını belirterek, ''Jübilemi Galatasaray ile Blackburn Rovers arasındaki maçla yapmak istiyorum'' dedi.

Herkesin geçtiğimiz hafta sonunda jübilesini yaptığını düşündüğünü belirten Tugay, ''O jübile değildi, bir veda maçı oldu. Jübile maçı, ya önümüzdeki ay ya da daha sonra olacak. Bunun için bir komite kuruldu. Oynamak istediğim kulüp öncelikle Galatasaray, sezon açılış programlarına uyarsa onlarla olacak. Olmazsa Glasgow Rangers ile olacak'' diye konuştu.

Tugay, ''Eski arkadaşlarınızdan Hakan Şükür, Arif, Hakan Ünsal gibi yıllarını Galatasaray'a veren oyuncular jübile değil, veda maçı bile yapamadı? Buna ne diyorsunuz?'' şeklindeki soruya cevap vermedi.

Galatasaray'ın kendisini Sıvasspor maçına davet etmesiyle ilgili bir soruyu da Tugay, ''15 sene hizmet ettiğim bir kulübün beni böyle bir günde davet etmesi çok gurur verici, orada olacağım. Sonra da evimize döneceğim'' diye yanıtladı.

Tugay, Avrupa'da bu kadar uzun süre başarıyla kalmasının sırrını ise ''Sırrım 3 kelimeden oluşuyor, doğru zamanda doğru yerde olup doğru kişilerle çalışmak'' diye açıkladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler