Sağlıklı beslenme haftası başlıyor

Sağlıklı Toplum Derneği tarafından Milli Eğitim, Sağlık, Tarım ve Köyişleri bakanlıkları ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen ''1. Sağlıklı Beslenme Haftası'' 4-8 Haziran tarihlerinde kutlanacak.

Yayınlanma: 30.05.2009 - 13:09
Abone Ol google-news

Toplumu sağlıklı ve düzenli beslenme konusunda bilinçlendirme amacıyla düzenlenen 1. Sağlıklı Beslenme Haftası, 4 Haziran'da Ankara'da Mimar Kemal İlköğretim Okulu'nda düzenlenecek törenle başlayacak.

Hafta süresince 6 Haziran'da Ankara Altın Park'ta ve 7 Haziranda İstanbul Türkiye Jokey Kulübü Veliefendi Hipodromu'nda etkinlikler düzenlenecek. İstanbul'da 8 Haziran'da İsmail Tarmen İlköğretim Okulu'nda da tören gerçekleştirilecek.

Sağlıklı Toplum Derneği Başkanı Serpil Keskin, sağlıklı beslenme ve obeziteyle mücadele konusunda bir dizi çalışma gerçekleştiren derneğin öncülüğünde, Türkiye'de ilk defa ''Sağlıklı Beslenme Haftası'' düzenlendiğini belirtti.

Keskin, sağlıklı beslenme konusunda Milli Eğitim Bakanlığı ile protokol yaptıklarını, oluşturulan Bilim Kurulu ile çocukların, anne ve babaların sağlıklı beslenme konusunda bilinçlendirilmesi için uzun soluklu bir çalışma başlattıklarını kaydetti.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler