6 arkadaşa daha yurtdışına çıkış yasağı

İstanbul Etiler'de çöp konteynerinde parçalanmış cesedi bulunan 18 yaşındaki Münevver Karabulut cinayeti soruşturması kapsamında kırmızı bülten ile aranan C.G'nin 6 arkadaşına daha yurtdışına çıkış yasağı getirildi.

Yayınlanma: 30.05.2009 - 13:13
Abone Ol google-news

Münevver Karabulut cinayetine ilişkin çalışmalarını sürdüren polis, Adli Tıp Kurumu'ndan verilen ölüm raporda, ''Karabulut'un cesedinde başka kişilere ait olduğu belirlenen doku ve tükürük örneklerinin bulunduğu'' bilgisinin yer alması üzerine, C.G'nin yakın arkadaşlarını takibe aldı.

Karabulut'un katil zanlısı olduğu öne sürülen C.G'nin daha önce 4 yakın arkadaşına mahkeme kararı ile yurt dışına çıkış yasağı getirilmesinin ardından, cumhuriyet savcısının talebi doğrultusunda, elde edilen belge ve bulgular üzerine G'nin 6 yakın arkadaşına daha mahkeme kararı ile yurtdışına çıkış yasağı getirildi.

Polis gözetiminde kan ve doku örnekleri alınan ve yurtdışı yasağı getirilen 10 kişinin, ikamet ettikleri yerin polis merkezine her gün giderek adli kontrol defterini imzalayacakları belirtildi.
Bu kişilerden alınan kan ve doku örneklerinin, Münevver Karabulut'un cesedi üzerende bulunan sperm ve doku örnekleriyle karşılaştırılacağı öğrenildi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler