Aykut Kocaman'dan veda

Ankaraspor'la oynadıkları maçın ardından açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, küme düştükleri için çok üzgün olduklarını söyledi. Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise, Konyaspor maçının Ankaraspor'daki son maçı olduğunu belirterek, “4-5 hafta önce bu kararımı sayın Ahmet Gökçek'e iletmiştim. Bu son maçımdı" dedi.

Yayınlanma: 30.05.2009 - 20:35
Abone Ol google-news

Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, “Şu anki sonuçlar maalesef takımımızın küme düştüğünü gösteriyor. Gerçekten çok üzgünüz” dedi.

Konya şehrinin çok daha iyi şeylere layık olduğunu ifade eden Karaman, şunları kaydetti: “Bu sevinci ve hüznü birileri yaşayacaktı. Bize hüzün düştü. Yine de özveriyle mücadele eden oyuncularıma teşekkür ediyorum. Konyaspor büyük bir camiadır ve büyük bir şehirdir, düştüğü yerden kalkmasını da bilecektir. Daha önce de ifade ettiğim gibi sonuç ne olursa olsun ben iki maç için gelmiştim. Ben yöneticiler ve futbolcularla vedalaştım.”

 

Kocaman: "Bu son maçımdı"

Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman da bu maçın Ankaraspor'daki son maçı olduğunu belirterek, “4-5 hafta önce bu kararımı sayın Ahmet Gökçek'e iletmiştim. Bu son maçımdı. 3 sezon çalıştım. Kısa bir aradan sonra, bu sene tekrar başladık, ve sezonu bitirdik. Her şey için çok teşekkür ediyorum. Ankaraspor'a yeni sezonda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Konyaspor maçına ligde ununu eleyip eleğini asmış bir takım olarak çıktıklarını anlatan Kocaman, penaltı golüne kadar son derece kontrollü oynadıklarını, ancak penaltı golünden sonra çok kötü bir performans sergilediklerini söyledi.

 

Konyaspor taraftarlarının tepkisi

Maçın ardından Konyaspor'un düştüğü kesinleştikten sonra tribünlerdeki taraftarlar, bu sonuçtan sorumlu tuttuğu yönetime tepki gösterdi, Başkan Mehmet Ali Kuntoğlu'nu protesto etti. Şeref tribününde bazı taraftarlar, Başkan Kuntoğlu ve yönetim kurulu üyelerine sözlü sataşmada bulundu.

Stat çıkışında da devam eden tepkiler, güvenlik güçlerinin kontrolünde yumuşatılmaya çalışıldı. Atatürk Stadı'ndan Zafer Meydanı'na gelen bir grup taraftar, burada şampiyonluk kutlaması yapan Beşiktaşlı taraftarlara taş attı.

Kutlama yapan araçlardan atılan bir bira şişesi ise Konyasporlu bir taraftarın yüzüne isabet etti. Konyasporlu taraftar hastaneye götürüldü. Olayların ardından polis Zafer Meydanı'nda geniş güvenlik önlemleri aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler