Hava parçalı bulutlu olacak

Hava sıcaklığında, Türkiye'nin kuzeybatı kesimlerinde ufak düşüşler beklenirken, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Türkiye genelinde parçalı bulutlu bir hava hakim olacak.

Yayınlanma: 31.05.2009 - 07:36
Abone Ol google-news

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinden sonra Batı Karadeniz'in iç kesimleri (Bolu, Karabük, Kastamonu, Düzce), İç Anadolu'nun kuzeybatısı (Ankara, Eskişehir, Çankırı) ile Kütahya, Bilecik ve Hakkari çevrelerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında, Türkiye'nin kuzeybatı kesimlerinde ufak düşüşler beklenirken, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetlice esecek.


Bölgelerde hava

Marmara: Parçalı ve az bulutlu, zamanla doğusu çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bilecik çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Ege: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kütahya çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeybatısı parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ankara, Çankırı ve Eskişehir çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla göller yöresi parçalı ve çok bulutlu geçecek.

Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri (Bolu, Kastamonu, Karabük, Düzce) kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Orta ve Doğu Karadeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçecek.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla güneydoğusu parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Hakkari çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçecek.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler