Trump'ın beden dili ne anlatıyor?

Davranış Bilimleri Uzmanı Riccon İlhan Doğan kendi yarattığı Riccon tekniği ile ABD'nin yeni başkanı Donald Trump'ı değerlendirdi.

Yayınlanma: 21.12.2016 - 12:54
Abone Ol google-news

Donald Trump'ın hala bir başkan kimliği kazanamadığını söyleyen Davranış Bilimleri Uzmanı Riccon İlhan Doğan, Trump'un Obama'ya bakış açısını da değerlendirdi.

Konuşmaktan ziyade beden dilinin önemli olduğunu söyleyen Doğan aslında bilmeden de olsa buna çok dikkat edildiğini ifade etti.

İşte Sonmedya.com.tr'den Merve Akan'a konuşan Doğan'ın röportajı;

Aldığı eğitimlerle her ne kadar adından söz ettirse de o, gerek kendi yarattığı “Riccon tekniği”, gerekse de Afrika’da gerçekleştirdiği çalışmalarla Avrupa’da kıymetli bir isim haline geldi. Böylesine tanınmış bir uzmanı hazır İstanbul’da yakalamışken, sohbete davet etmek de kaçınılmazdı.

Bu hafta biraz farklıydı… Çünkü; ilk kez bir röportaja giderken kasıldım. Neden mi? El hareketlerim, mimiklerim, yüzüme dokunuşlarım derken beden diliyle ilgili akla gelebilecek her türlü hareketten ötürü tedirgin oldum. Zira karşımda oturacak kişi Riccon İlhan Doğan olunca insanı haliyle bir stres kaplıyor.

Davranış Bilimleri Uzmanı Riccon İlhan Doğan’ın hayat hikâyesinde her ülkeden bir parça bulmak mümkün. Aldığı eğitimlerle her ne kadar adından söz ettirse de o, gerek kendi yarattığı “Riccon tekniği”, gerekse de Afrika’da gerçekleştirdiği çalışmalarla Avrupa’da kıymetli bir isim haline geldi.

Böylesine tanınmış bir uzmanı hazır İstanbul’da yakalamışken de sohbete davet etmek kaçınılmazdı.

TRUMP'IN DAVDANIŞLARI NE İFADE EDİYOR? TIKLAYIN

 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler