Ceylanpınar'da çatışma: 2 ölü

Şanlıurfa'da, aralarında bazı korucuların da bulunduğu, iki aşiretin mensupları, Ceylanpınar İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde çatıştı. Çıkan çatışma sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Yayınlanma: 01.06.2009 - 08:56
Abone Ol google-news

Şanlıurfa'nın Ceyhanpınar İlçesindeki Hastane Caddesi'nde 2 ailenin fertleri arasında kavga çıktı. Polisin müdahalesiyle yatıştırılan kavganın ardından, olaya karışan taraflardan birinin yakınları, bir süre sonra karşı tarafa silahla ateş etti.

Olayda ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı. Yaralanan Nasır Bektaş ise Ceylanpınar'daki ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilirken; olayda hayatını kaybeden Mehmet Timur (47) ve Nasih Bektaş'ın (53) cesetleri, Ceylanpınar Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Olayın iki ailenin fertleri arasında ''trafikte yol verme'' anlaşmazlığıyla başladığı iddia edildi.

Yeni bir kavga ihtimaline karşı polis ve jandarma ekiplerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı ilçede, ölenlerin yakınları zaman zaman karşı tarafın ev, iş yeri ve araçlarına saldırmaya çalıştı. Olaylarda 2 araç, bazı ev ve iş yerlerinin zarar gördüğü belirtildi.

Şanlıurfa'dan da takviye ekiplerin gönderildiği ilçede, güvenlik güçleri kalabalığı dağıtmak için göz yaşartıcı gaz kullanarak, havaya uyarı ateşi açtı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler