EKK sona erdi

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan başkanlığında yapılan Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısı sona erdi. Toplantıda, ekonomideki talep ve üretimin desteklenmesi amacıyla uygulanan tedbirlerin sonuçları ele alındı.

Yayınlanma: 01.06.2009 - 09:18
Abone Ol google-news

Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısında, ekonomideki talep ve üretimin desteklenmesi amacıyla uygulanan tedbirlerin sonuçları ele alındı.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan başkanlığında Başbakanlık Merkez Binadaki toplantının ardından yapılan yazılı açıklamada, Kurula, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin alım politikaları ile finansman durumuna ilişkin değerlendirmeler sunulduğu belirtildi.
Toplantıda ayrıca, ekonomideki talep ve üretimin desteklenmesi amacıyla uygulamaya konulan tedbirlerin sonuçlarının ele alındığı da ifade edilen açıklamada, bu konuda ilgili kurumlarla koordinasyonu sağlayarak, Kurula ayrıntılı bir çalışma sunulması hususunda Maliye Bakanlığının görevlendirildiği kaydedildi.

Toplantıya, Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker ile ilgili kurumların üst düzey yöneticileri katıldı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler