Kuruçeşme Arena şen şakrak

Kuruçeşme Arena, bu yaz da Türk ve dünya müziğinin dev isimleriyle konuklarına müzik şöleni sunacak, eğlenceyi tam on ikiden vuracak. BKM'nin organize edeceği etkinlikler "Çok Güzel Hareketler Bunlar" ile başlayacak.

Yayınlanma: 01.06.2009 - 14:38
Abone Ol google-news

İstanbul Boğazı'nın yanıbaşındaki Kuruçeşme Arena'da hazırlıklar son sürat devam ediyor. Sezonu kahkaha ile açacak olan Kuruçeşme Arena'da ilk olarak "Çok Güzel Hareketler Bunlar" sahne alacak. BKM Mutfak sahnesinde harikalar yaratan ekibin performansı merakla beklenen organizasyonlar arasında yer alıyor.

"Çok Güzel Hareketler Bunlar"dan sonra sahne sırası Anadolu Ateşi'ne gelecek. Milyonların ayakta alkışladığı Anadolu Ateşi bir kez daha boğazı yakacak.

Kuruçeşme Arena'da daha sonra Suzan Kardeş, Balkan türkülerini seslendirecek. Volkan Konak ise hırçın Karadeniz'in rüzgarını getirecek Boğaz'a.
 
Ata Demirer'in tek kişilik gösterisinin ardından ise Kuruçeşme Arena'da Türk sanat müziği ile kulakların pası silinecek. Emel Sayın, Muazzez Abacı, Seçil Heper’in bir arada verceği konserin ardından Yüksel Uzel Türk sanat müziği ziyafeti çekecek konuklara.

Türk pop müziğinin kraliçesi Sezen Aksu bu yıl da eski ve yeni şarkılarıyla  buluşacak Kuruçeşme Arena'da. Sezen Aksu'nun ardından Ajda Pekkan Boğaz'ı inletecek şarkılarıyla. Nilüfer, geçen yıl olduğu gibi yine çok konuşulacak bir repertuar ile sahneye çıkarken, MFÖ’de dünden bugüne uzun bir müzikal yolculukla sahnede olacak.

Laz, Gürcü, Çerkes, Çingene, Makedon, Alevi müziklerini başarıyl aicra eden "Kardeş Türküler"de Kuruçeşme Arena'da yerini alacak. "Ben Bugün" albümünün heyecanının yaşayan Yalın da  dinleyicisiyle yine Boğaz kıyısındaki bu mekanda buluşacak.


Dünya yıldızları Boğaz'da

Hayranların merakla beklediği diğer konserlerin ilki  ise 23 Haziran’daki Placebo konseri olacak.  Placebo  konserini, 20 Temmuz’da Deep Purple, 1 Ağustos’ta Fatboy Slim takip edecek.

 

Turkcell Kuruçeşme Arena Konser Programı şöyle;

 

4 Haziran Perşembe      Çok Güzel Hareketler Bunlar

 5 Haziran Cuma              Anadolu Ateşi   

11 Haziran Perşembe    Suzan Kardeş

18 Haziran Perşembe     Ata Demire

19 Haziran Cuma             Serdar Ortaç

20 Haziran Cumartesi     Emel Sayın&Muazzez Abacı& Seçil Heper

23 Haziran Salı                  Placebo

26 Haziran Cuma              Sezen Aksu

28 Haziran Pazar                Volkan Konak

30 Haziran Salı                    Kardeş Türküler

 3 Temmuz Cuma               Yalın

 4 Temmuz Cumartesi        Nilüfer

12 Temmuz Pazar                Caveman / Mağara Adamı

17 Temmuz Cuma                MFÖ

20 Temmuz Pazartesi          Deep Purple

 1 Ağustos Cumartesi          Fatboy Slim

 7 Ağustos Cuma                  Yüksel Uzel

 8 Ağustos Cumartesi          Ajda Pekkan

 9 Ağustos Pazar                   Mario Franguolis


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler