Avrupa'nın en iyisi internet bankası

Garanti Bankası, Avrupa'nın en iyi internet bankası seçildi. İş ve finans dergisi Global Finance tarafından bu yıl 8. kez gerçekleştirilen Avrupa'nın "En İyi İnternet Bankaları" değerlendirmesinde, Garanti Bankası'nın 4 kategoride toplam 10 ödüle layık görüldüğü duyuruldu.

Yayınlanma: 23.08.2008 - 08:35
Abone Ol google-news

''garanti.com.tr'', aralarında Avrupa'nın En İyi Bireysel İnternet Bankası, Avrupa'nın En İyi Kurumsal İnternet Bankası ve Türkiye'nin En İyi Kurumsal İnternet Bankası ödüllerinin de bulunduğu 10 ödüle layık görüldü.

Avrapa'nın en iyi internet bankası seçilen Garanti Bankası yazılı açıklamasında; Global Finance'ın, bankaları on-line hizmetlerini strateji, kullanım oranı, büyüme hızı, ürün çeşitliliği, özel avantajlar, güvenlik, tasarım ve kullanım kolaylığı kriterlerine göre değerlendirdiği belirtilerek, 10 kategoride birinci seçilerek, Avrupa'da en fazla ödül alan banka unvanını elde eden Garanti'nin, ödülünü, Kasım ayında New York'ta düzenlenecek törenle alacağı bildirdi.

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Fuat Erbil konuyla ilgili değerlendirmesinde  ''Türkiye'nin yanı sıra Avrupa'nın da en iyileri arasında yer almaktan çok memnunuz. Aldığımız ödüller, başarımızı daha da ileriye taşımamız için bizi motive ediyor'' dedi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler