Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet gazetesi, yeni anayasa hazırlığı kapsamında DİSK'in öngördüğü açılımları manşetine taşıdı. Hürriyet gazetesi ise 'Hani çamurdu sayın İpek' başlığı ile AKP Genel Başkan Yardımcısı İpek'in baldızına ait villa için imar değişikliği yaptığı iddialarının belgelerle okurlarına aktarıyor.

Yayınlanma: 02.06.2009 - 06:43
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

DİSK yol gösterdi


Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu öncülüğünde hazırlanan önerilerin başında başlangıç metni geliyor. Burada, “özünde insan onurunun bulunduğu” anayasayı “Anadolu uygarlıklarının mirasçısı Türkiye Cumhuriyeti’nin ‘kadın ve erkek’ yurttaşlarının” hazırladığı vurgulanıyor. Genel esaslar bölümünün, “insan hakları, demokrasi ve laiklik” ekseninde tasarlanması gerektiği belirtiliyor.



HÜRRİYET

Hani çamurdu sayın İpek


"Baldızına ait villa için imar değişikliği yapıldı" haberine "Çamur at izi kalsın anlayışı" diyen AKP Genel Başkan Yardımcısı İpek'i belgeler yalanladı.



MİLLİYET

Kanserde devrime doğru

Bilim insanları, RNA 129 adlı mikromolekülün şırıngayla aktarıldığı kanser hücrelerini 24 ila 48 saat içinde yok edebildiğini belirledi. Şimdi gözler klinik deneme sürecinde


RADİKAL

Vasatistan Cumhuriyeti

Sabancı Üniversitesi Harvard ve Yale'deki gibi öğrenciye bölüm değiştirme hakkı tanıyor. YÖK, 'Uygulama iyi ama ya tüm üniversiteler böyle olmalı yada hiçbiri' diyerek karşı çıkıyor.


AKŞAM

228 kişiyle okyanusa çakıldı


216 yolcu, 12 mürettebatla Rio'dan Paris'e havalanan Air France uçağı, 4 saat sonra radardan kayboldu. Atlas okyanusuna gömüldüğü sanılan uçağın tropik fırtınada türbülansa girdiği öne sürüldü.


POSTA

Yıldırım faciası


Fransa'nın ulusal havayolu şirketi Air France'a ait Airbus tipi uçak 228 kişiyle Brezilya'dan Paris'e giderken Atlas Okyanusu üzerinde kayboldu. Uçağa yıldırım çarptığı sanılıyor.


VATAN

İşte teşvik paketi


Erdoğan'ın açıklayacağı pakette, Doğu ve G.Doğu'da yatırım yapacakalrı büyük teşvikler yer alıyor. İşsizliği azaltacak, piyasayı canlandıracak önlemler yolda.


HABER TÜRK

Affa karşıyım


Yargıtay Başkanı Gerçeker, "PKK silah bıraksın, af olur" tartışmasına tepki gösterdi: Af olmaz, bataklığı kurutun


BİRGÜN

Cebimizdeki son kuruşu alıyrolar


Seçim üzerinden henüz bir ay geçmişken, İstanbul'da toplu taşıma ücretlerine zam yapıldı.


SABAH

Kayıp uçakta Türk müzisyen


Air France'ın Rio-Paris seferini yapan 228 kişinin bulunduğu uçak, Atlas Okyanusu üzerine çakıldı. Uçakta Rio'da bir festivale katılan öğretim görevlisi ve arp sanatçısı Fatma Ceren Necipoğlu da bulunuyor.


TERCÜMAN

Dünyaya açılan vana


K.Irak petrolü, dün açılan vanayla, Türkiye üzerinden dünyaya ulaşmaya başladı.


YENİ ŞAFAK

Pompada keyfi zamma son


Piyasa şartlarını hiçe sayarak akaryakıta fahiş zam yapan petrol şirketleri EPDK'nin sabrını taşırdı.


ZAMAN
 
Akaryakıtta fahiş zamma Enerji Üst Kurulu 'dur' dedi


Enerji piyasası Düzenleme Kurumu, akaryakıt fiyatlarındaki son zamların kanun ve serbest piyasa şartlarına aykırı olduğuna karar verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler