Daum FB yolunda

Alman Bild ve Kölner Express gazeteleri, Almanya Birinci Ligi Bundesliga'da yer alan FC Köln'ün teknik direktörü Christoph Daum'un Fenerbahçe ile tekrar anlaştığını iddia etti.

Yayınlanma: 02.06.2009 - 07:09
Abone Ol google-news

Fenerbahçe eski teknik direktörü Christoph Daum'un, eski takımıyla yeniden anlaştığı iddia edildi. Alman Bild ve Kölner Express gazetelerinde ''Daum depremi'' başlığıyla verilen haberde, Fenerbahçe Külübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım'ın Daum'un tatilini geçirdiği Mayorka adasına giderek kendisiyle anlaştığı belirtildi.

Bild gazetesi ayrıca, Fenerbahçe'nin Galatasaray kulübünün Daum ile ilgilendiği bilgisini aldığını ve bunun üzerine hemen harekete geçtiğini ifade etti.

Daum'un, FC Köln'den yılda 2,4 milyon Avro aldığı hatırlatılan haberde, Fenerbahçe'nin Daum ile yıllık net 3,5 milyon Avro'ya el sıkıştığına dikkat çekildi.

Bild gazetesi, Daum'un Fenerbahçe'ye transferine neden olarak Bayern Münih'ten transfer edilen forvet oyuncusu Lukas Podolski'nin tek başına yeterli olamayacağını, daha fazla trasferin gerekli olmasına karşın kulübün gücünün buna yetmemesi gösterildi.

Gazete ayrıca, Daum'un gelecek yıl kurulacak Fenerbahçe kadrosu için transfer garantisi aldığını iddia etti.

Öte yandan, Kölner Express gazetesi de Daum'un Fenerbahçe'ye döndüğünü belirterek, avukatının soruları yanıtsız bıraktığını bildirdi.

''FC Köln'de şok'', ''Daum gitti'' manşetiyle verilen haberde FC Köln İkinci Başkanı Jürgen Glowacz, Daum olayını doğrulayarak, ''Christoph Daum, başkan Wolfgang Overath'ı saat 19.00 gibi aradı ve 'ben gidiyorum' dedi'' ifadesini kullandığını belirtti.

Daum'un Fenerbahçe ile olan ilişkisini FC Kölnlü futbolcuların da bildiğini vurgulayan gazete, kulübün futbolcuları bu konuda bilgilendireceğini ifade etti.


 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler