Ankara'da çatışma

Ankara Kızılay Konur Sokak'ta, iki karşıt grup arasında bilinmeyen bir sebeple kavga çıktı. Çıkan kavgaya polis müdahale etti. Taş ve sopaların kullanıldığı olaya, önce biber gazı kullanarak müdahale eden polis ekipleri ardından havaya uyarı ateşi açtı. Olayla ilgili 18 kişi gözaltına alındı.

Yayınlanma: 02.06.2009 - 17:08
Abone Ol google-news

Kızılay Konur Sokak'ta iki grup arasında taşlı sopalı kavga çıktı, 18 kişi gözaltına alındı.
İddiaya göre, Konur Sokak'ta stant açan Devrimci Liselilerin standına, ellerinde ''sallama'' tabir edilen bıçak, taş ve sopalarla gelen yaklaşık 30 kişilik grup tehditte bulundu. Bunun üzerine, saldırıya uğrayan grup yakındaki Mimarlar Odası'na sığındı.

Bu sırada sol görüşlü olduğu belirtilen başka bir grup da aynı sokakta toplandı. Daha sonra bu grupla diğer grup arasında da yine taşlı sopalı kavga çıktı.

Kavga sırasında güvenlik güçleri müdahalede bulunurken havaya ateş açtı. Biber gazı kullanılan ve toplumsal müdahale aracından su sıkılan kavgayla ilgili 18 kişi gözaltına alındı.

Kavga sırasında kolundan bıçakla yaralanan bir kişiye olay yerine gelen ambulansta müdahale edildi.

Olay sırasında bir polis memurunun da yaralandığı bildirildi. Kavgaya karışan sol görüşlü gruba destek veren grubun olay yerindeki bekleyişi sürüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler