Manisalı'ya ameliyat

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Cumhuriyet yazarı Prof. Dr. Erol Manisalı'nın geçen hafta yapılan muayenesinde sol göğsünde bir kitleye rastlanmıştı. Manisalı, yarın Haseki Hastanesi’nde ameliyat edilecek.

Yayınlanma: 03.06.2009 - 07:03
Abone Ol google-news

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Cumhuriyet gazetesi yazarı Prof. Dr. Erol Manisalı’nın sol göğsündeki kitleye kanser teşhisi konuldu. Manisalı, yarın Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Servisi’nde ameliyat edilecek.

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaklaşık 2 haftadır kontrol altında tutulan Prof. Dr. Erol Manisalı’nın geçen hafta yapılan muayenesinde sol göğsünde bir kitleye rastlanmıştı. Meme kanseri olabileceği şüphesi taşıyan Manisalı’ya 29 Mayıs Cuma günü de biyopsi ve ileri bazı testler yapılmıştı.

Prof. Manisalı, geçen haftalarda Silivri Devlet Hastanesi’nden “beyin tümörü teşhisiyle” Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmişti. Burada yapılan tahlil ve tetkiklerin ardından, iki defa beyin tomografisi ve beyin MR’ı çekilen Manisalı’ya “beyninde damar tıkanıklığı” teşhisi konulmuştu. Daha önce de Haseki Hastanesi’nde koroner sorunlar ve ritim bozukluğu tespit edilen Manisalı 2004, 2006 ve 2007 yıllarında hayati kalp ve beyin rahatsızlıkları yaşamış, iki defa kalp krizi, kısmi felç ve konuşma bozukluğu geçirmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler