IMF Borç Yöneticileri Forumu İstanbul'da

Uluslararası Para Fonu (IMF) Borç Yöneticileri Forumu gelecek hafta İstanbul'da toplanacak. Forumun ana gündemini küresel ekonomik krizin kamu borç yönetimi ve borçlanma piyasaları üzerindeki etkilerinin oluşturacak.

Yayınlanma: 03.06.2009 - 08:45
Abone Ol google-news

Hazine Müsteşarlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, kamu borç yönetimi alanındaki gelişmelerin ele alınmasına yönelik gelişmiş ve gelişmekte olan ülke temsilcilerinin, bilgi ve deneyimlerini paylaştıkları uluslararası bir platform olan IMF Borç Yöneticileri Forumu'nun dokuzuncusu 8-9 Haziran tarihlerinde İstanbul;da yapılacak.

Açıklamada, IMF Başkan Yardımcısı Murilo Portugal ile Hazine Müsteşarı İbrahim Çanakcı'nın başkanlık edeceği forumun, kamu borç yöneticilerinin yanı sıra, borçlanma alanında politika yapıcıları, merkez bankası temsilcileri, özel sektör yöneticileri ve konuk panelistlerin katılımıyla gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada, forumun ana gündemini küresel ekonomik krizin kamu borç yönetimi ve borçlanma piyasaları üzerindeki etkilerinin oluşturacağı ifade edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler