Etiler cinayetinde yeni gelişme

İstanbul Beşiktaş'ta çöp konteynerinde parçalanmış cesedi bulunan 18 yaşındaki Münevver Karabulut'un öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında firari şüpheli Cem Garipoğlu'nun sınır dışına çıkışları yasaklanan 10 arkadaşından 4'ü hakkındaki yasak kaldırıldı.

Yayınlanma: 03.06.2009 - 11:54
Abone Ol google-news

Kırmızı bültenle aranan Cem Garipoğlu'nun 4 arkadaşından alınan kan örneklerinin Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemesi sonucu Münevver Karabulut'un cesedinde bulunan sperm, kan ve doku örnekleriyle uyuşmadığı belirlendi.

Haklarında sınır dışına çıkış yasağı konulan ve ikamet ettikleri yerin polis merkezine her gün giderek adli kontrol defterini imzalayan 4 kişi hakkındaki bu yasak, bunun üzerine kaldırıldı.
Bu arada, polis gözetiminde kan ve doku örnekleri alınan ve haklarında yurtdışına çıkış yasağı getirilen diğer 6 kişiden alınan kan ve doku örneklerinin de ceset üzerinde bulunan sperm ve doku örnekleriyle karşılaştırılacağı belirtildi.

Bu kişilerin ikamet ettikleri yerin polis merkezine her gün giderek, adli kontrol defterini imzalama işlemi ile sınır dışı yasağının sürdüğü kaydedildi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler